Izgleda da 2021. postaje godina neočekivanih saradnji, jer su i Microsoft Xbox i Gucci udružili snage. Prethodne sedmice oba brenda su na svojim Twitter profilima tizovala potencijalni team-up. Glasine su usledile nakon što je zvanični Xbox profil tvitovao da “reći GG na kraju svake igre nikada neće izaći iz mode”, što je svet naveo da brend misli na Guccijev GG monogram logotip. Usledio je i odgovor od modne kuće: “Ne bismo se više složili.”

Pored ove prepiske, Matthew Haag, direktor gejming organizacije 100 Thieves, objavio je fotografiju kožne oznake prikačenu na GG monogram torbu, prikazavši logotipe Microfost Xbox i Gucci. Pretpostavljalo se da je u pitanju kofer, što je sad i dokazano.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Drippy Island 🌴☔️ (@drippmtl)

Kofer će ove sedmice biti dostupan u limitiranim količinama. Košta 10.000 dolara. Sa ovom sumom, logično je da se dobijaju i aksesoari – koji uključuju dva Xbox džojstika sa Gucci temom, pretplatu na Xbox Game Pass Ultimate (iako je nejasno koliko dugo) i kofer sa Xbox brendom u kojem ćete nositi konzolu i džojstike. Takođe, ovo znači da možete kupiti ekskluzivnost jer ćete posedovati jednu od 100 konzola ograničenog izdanja. Ako ste zainteresovani, konzola će biti dostupna 17. novembra na Guccijevom veb-sajtu i u odabranim Gucci prodavnicama.

Naše pitanje je – da li vam se kofer dopada? Da li biste ga kupili?

Nama se, iskreno, ne dopada. A vidimo da naše mišljenje dele i mnogi svetski modni kritičari. Možda bi bio lepši da nema zeleni Xbox logo, ali to je naše mišljenje. Siva, žuta, crvena, plava, pa još i zelena boja – malo je suviše. Budući da ne zadovoljava estetski kriterijum, pitamo se zašto je uopšte napravljen… 

Comments