Sa sve hladnijim jutrima, polako nam odlazi i jesen, a približava se zima, te sa njom i sva praznična euforija, kojoj niko od nas ne može da odoli. Kako svako doba nosi sa sobom i omiljene odevne komade, one koji su to bili tokom jeseni nemojte sklanjati na stranu, već ih uspešno i veoma dobro ukombinujte u jednu zimsku kombinaciju, koja će biti savršeno udobna i atraktivna, a u svemu ovome, pomoći će nam svima New Balance modni predlog.

Zemljani tonovi su veoma popularni ove sezone, kada su i jesen i zima u pitanju, te u nekoj od tih nijansi odaberite pantalone, poput ovih koje su u svetlije, maslinasto zelenoj boji, koja je odlična za kombinovanje sa drugim bojama i za postizanje modernog stila. Jedne ovakve pantalone uz crveni džemper, sa detaljima u teget i beloj boji, daće vam veoma zanimljiv, trendi izgled, te autfit koji možete nositi svakog dana i da budete uvek i svuda primećeni.

new balance Iskoristite jesenje boje čak i za zimski autfit new balance 2 Iskoristite jesenje boje čak i za zimski autfit
Comments