Kako je jakna u ovom delu godina neophodna, odaberite neku koja će se uklopiti u ceo autfit, i koja neće napraviti jak kontrast ovim dvema bojama pantalona i džempera. U tamno braon boji, koja ume da izgleda i da podseti na sasvim crnu, biće odličan izbor, a utoliko više jer će se savršeno ukombinovati sa cipelama koje će “začiniti” ceo stajling.

new balance 3 Iskoristite jesenje boje čak i za zimski autfit

U nogavicama povijte pantalone, do gležnjeva, što je jedan od najboljih stilskih trikova u poslednjih nekoliko sezona, te ćete tako pokazati sasvim cipele koje ponesete, a i ukazati na dobar modni ukus. Udobnost i savršen izgled, te odličan način da upotpunite ovaj autfit postići ćete cipelama New Balance u kombinaciji braon i crne kože, sa belim đonovima, što ih čini odličnim komadom za sve ležernije, sportske, ali i elegantnije kombinacije koje želite da učinite zanimljivijima. Neka svaki vaš korak bude lak, neopterećen, a svaki autfit savršeno stilizovan!

new balance 4 Iskoristite jesenje boje čak i za zimski autfit new balance 5 Iskoristite jesenje boje čak i za zimski autfit

Pročitajte još i ovo:

Savršena Street Style kombinacija za urbane momke

Modni predlog: Zemljani tonovi uz savršene New Balance patike

Modni predlog: Crveno i New Balance kao Must Have ove sezone

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Cipele: New Balance

Pantalone: Benetton

Džemper: Benetton

Jakna: Springfield

Model: Bogdan Stefanović

Stajling: Aleksandra Zec

Šminka: Nadica Lekić

Fotografije: Miomir Milić

Slobodan Veličanin

Comments