Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Moda i nega

Kako da KOMBINUJETE odelo i patike

1/2

Verovatno mislite kako je kombinovanje odela i patika privlačno koliko i nošenje sandala i čarapa. Pa…i jeste. Da ste to pomislili pre samo godinu dana bilo bi sasvim očekivano što svi tako mislimo. Ali sada su se stvari promenile.

Iako smo ranije mislili da ovakve poteze povlače momci kojima je udobnost jedino važna i kako komfor stavljaju ispred stila i lepog izgleda, sada možemo slobodni svi da promenimo mišljenje. Sada je kombinovanje odela sa patikama postalo veoma moderno i jedan je od vodećih trendova svuda u svetu. Pored toga što je zaista udbono biti u patikama ceo dan, možemo se složiti da ono što smo do sada imali prilike da vidimo izgleda prilično stilizovano, što je i najvažnije u ovom slučaju.

Dok ćemo nošenje čarapa i sandala prepustiti prošlosti i još jednom podvući pod velikim fashion no- no, kombinovanje odela i patika je mnogo lakše izvesti a svakako i mnogo lepše izgleda.

Odelo4 Kako da KOMBINUJETE odelo i patike

Ono što pre svega mora da naglasimo jeste da u ovom slučaju pod patikama ne podrazumevamo sportske modele u kojima trčite i idete u teretanu, niti one sa odebelim vazdušnim đonom, već na elegantne patike, svedenih linija i modenrog dizajna. Patike koje su uglavnom jednobojne i ravnog đona.

Ukoliko ste spremni da probate ovaj trend naš savet je da se za početak držite klasike. Kao što uz jednobojno odelo obuvate klasične cipele u crnoj boji u ovom slučaju uz jednobojno odelo obujte bele patike. Ne eksperimentišete mnogo, samo umesto cipela obuvate patike. Pošto su vam patike u beloj boji, najbolje je da i košulja bude bela a odelo plavo, na primer. Odelo je modernog kroja i užih nogavica, jer samo u tom slučaju dolazi u obzir da obujete patike. Patike su svedene i ravnog đona, bez mnogo detalja.

Odelo1 Kako da KOMBINUJETE odelo i patike

Wannabe TV

Editors choice