Ne štedite na kvalitetu kada je kupovina patika u pitanju. Za ovaj model obuće, a naročito zato što se nosi uz odela koja su sama po sebi za formalnije prilike, važno je da patike budu od kvalitetnih materijala i odličnog dizajna. Najčešće su to patike od glatke kože u crnoj i beloj boji, ili od prevrnute kože u sivim i krem nijansama.

Patike 1 Kako da KOMBINUJETE odelo i patike Patike 2 Kako da KOMBINUJETE odelo i patike

Kada ste jednom probali odelo i patike, onda možete da pređete i na sledeći nivo a to je da dodate još jednu, tj treću boju u kombinacijama kao što su ove. Ako ste do sada nosili plavo odelo i bele patike, sada dodajte malo sive da osveži vaš autfit i učini ga modernijim. Možete obući sivi džemper od tankog konca ispod sakoa i obuti patike u istoj nijansi sive, kako biste zaokružili modnu kombinaciju.

Odelo 2 Kako da KOMBINUJETE odelo i patike

Budite slobodni da pokažete svoje patike i ponesete kraće nogavice, jer ovo nije slučaj kada nosite klasičnu kombinaciju odela i cipela. Tada je jako važno da vam nogavice dosežu do pertli na cipelama i da vam čarape ne vire dok hodate. Kada odelo kombinujete sa patikama ovo nije slučaj, te možete biti i bosi i neka se patike slobodno vide cele.

Odelo3 Kako da KOMBINUJETE odelo i patike

Važno je da napomenemo da ova kombinacija nije predviđena da se nosi na posao, naročito ako imate stroga pravila kada su pravila oblačenja u pitanju. Ukoliko vaša firma ima opuštene stavove po tom pitanju onda ste na dobitku. Kako god bilo, ovu kombinaciju više preporučujemo za privatne prilike gde možete kombinovati odela, patike i detalje do mile volje.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!

Izvor fotografija: www.fashionbeans.com, www.elleman.vn

Zorana Jelenković

 

 

 

Comments