Smeđi džemper

To može da bude raskošan, mekani džmper krupnog prepletaja, klasičan džemper na kopčanje sa “ranflom”, ili tanak pamučni džemperić, koji nosiš jer je udobniji od košulje. Sve nijanse braon boje su u igri, kao i sve klasične “džemperske” šare, uključujući krupne rombove u samoj teksturi ili drugoj nijansi, kao i pahuljica-šaru, karakterističnu za zimske vunene džempere. Džemper lepo ide uz farmerice, sa košuljama ili majicama koje vire ispod, grubim cipelama, ali i patikama.

Smeđa jakna

Dva su klasična materijala za smeđu jaknu – koža i somot. Nemoj obući somotsku jaknu sa somotskim pantalonama, da ne bi izgledao kostimirano. Radije somotsku jaknu upari sa farmericama, a kožnu sa pantalonama od somota. Tu su i drugi materijali, a kroj moderne smeđe jakne je nešto između koledž-stila i bomberice , a to znači, pretežno kratka, uz telo, ali nikako uska, na patent-kopčanje, ili na rajsferšlus.

Smeđa košulja

Ako nosiš košulje, potreban ti je solidan izbor boja i nijansi, da bi mogao da ih kombinuješ sa različitim pantalonama, džemperima i jaknama. Braon košulja se može nositi upasana u odgovarajuće pantalone, a može se nositi i raskopčana, sa majicom ispod, kao i preko rolke i ispod kaputa. I naravno, može biti deo toniranog stila – sa pantalonama u svetlijoj smeđoj nijansi, ispod tamnog smeđeg džempera, sa antilop jaknom i braon kožnim čizmama.

Naslovna fotografija: instagram.com/ourlifestylechoices

Brankica Milošević

Comments