Brzi kurs iz poznavanja vina

Mornarski sako za svaki radni dan

Kako da sprovedeš fizičku i mentalnu detoksikaciju

Letnji trendovi za stilizovanje kose i brade koje možeš pratiti i tokom jeseni

Zašto ti je potrebna emotivna pismenost

Znaci da ti preti “pregorevanje” na poslu

Letnji aksesoari za muškarce sa stilom

10 neverovatnih mesta koja vredi videti bar jednom u životu

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Kako da brendiraš svoj stil?

Buba – retro i uvek u trendu

Kad vežbaš i vežbaš, a mišići ne rastu

Savremen muškarac, ekološka svest i moda

Liam Payne x Hugo Boss: Kolekcija koja će ti se dopasti!

Kako da “nabilduješ” mozak

Kako da i tvoje svakodnevne kombinacije izgledaju trendi?

Kako da i tvoje svakodnevne kombinacije izgledaju trendi?

1/2

Zimski dani i vreme koje je prilično hladno, ne prijaju većini nas, a razloga ima mnogo. Ali i pored tih brojnih razloga, zima je odlično vreme za isticanje dobrog stila i modnog ukusa, budući da se kroz slojevitost i više odevnih komada može dobro videti kakav je to vaš stil i šta to najviše volite da nosite. Iskoristite sve ovo da i svoje svakodnevne kombinacije koje nosite tokom dana “začinite” i učinite savršenim, a kako do toga, najbolje će vam “reći” ovaj New Balance modni predlog.

Kao i u svakoj kombinaciji, kada su muškarci u pitanju, krećemo od pantalona, odnosno farmerki koje odlično izgledaju i svakako su jedan od najudobnijih odevnih komada. Udaljite se od navike, pa neka ne budu od plavog džinsa, već nekog tamnijeg, sivog na primer, koji će bojom poboljšati celokupni izgled. Malo ih povijte, do gležnjeva, što je jedan od najboljih stilskih trikova u poslednje vreme. Obucite neku majicu, tanji duks, a preko toga, tanki, šuškavi prsluk u maslinasto zelenoj boji. Ovaj komad odličan je u ovakvim kombinacijama, ali vam može veoma dobro doći i za neke elegantnije autfite, pa su odlični da se nose i preko sakoa i košulja.

new balance 6 Kako da i tvoje svakodnevne kombinacije izgledaju trendi? new balance 7 Kako da i tvoje svakodnevne kombinacije izgledaju trendi?

Wannabe TV

Editors choice