Zimski dani i vreme koje je prilično hladno, ne prijaju većini nas, a razloga ima mnogo. Ali i pored tih brojnih razloga, zima je odlično vreme za isticanje dobrog stila i modnog ukusa, budući da se kroz slojevitost i više odevnih komada može dobro videti kakav je to vaš stil i šta to najviše volite da nosite. Iskoristite sve ovo da i svoje svakodnevne kombinacije koje nosite tokom dana “začinite” i učinite savršenim, a kako do toga, najbolje će vam “reći” ovaj New Balance modni predlog.

Kao i u svakoj kombinaciji, kada su muškarci u pitanju, krećemo od pantalona, odnosno farmerki koje odlično izgledaju i svakako su jedan od najudobnijih odevnih komada. Udaljite se od navike, pa neka ne budu od plavog džinsa, već nekog tamnijeg, sivog na primer, koji će bojom poboljšati celokupni izgled. Malo ih povijte, do gležnjeva, što je jedan od najboljih stilskih trikova u poslednje vreme. Obucite neku majicu, tanji duks, a preko toga, tanki, šuškavi prsluk u maslinasto zelenoj boji. Ovaj komad odličan je u ovakvim kombinacijama, ali vam može veoma dobro doći i za neke elegantnije autfite, pa su odlični da se nose i preko sakoa i košulja.

new balance 6 Kako da i tvoje svakodnevne kombinacije izgledaju trendi? new balance 7 Kako da i tvoje svakodnevne kombinacije izgledaju trendi?
Comments