Budući da se radi o jednom zimskom autfitu, ponesite i komad koji baš priliči ovom godišnjem dobu. Preko prsluka obucite deblji džemper na kopčanje, koji je u svetlo sivoj ili nekoj drugoj boji, koja će odlično ići uz farmerke, ali na kojem će ipak dominirati zimske šare u različitim bojama. Na ovaj način postići ćete savršeno moderan, zanimljiv, ali i atraktivan look koji je ovih dana poželjan kada je muška moda u pitanju, a što će vam i obezbediti ovaj spoj prsluka koji ide ispod džempera. Na kraju vam samo treba obuća koja će ceo izgled dovesti do savršenstva.

new balance 9 Kako da i tvoje svakodnevne kombinacije izgledaju trendi?

Udobnost i savršen dizajn svakako pronalazimo u modelu New Balance patika koje na jedinstven način zaokružuju ceo ovaj autfit. U plavo-teget boji, sa zelenim i detaljima braon boje, odlično se kombinuju sa džemperom koji je pored njih glavni nosilac cele kombinacije. Uz ovakav autfit sigurno će vam biti veoma udobno, pa makar i tokom celog dana bili u njemu, a u svakom momentu ćete imati odličan izgled koji će drugi želeti.

new balance 8 Kako da i tvoje svakodnevne kombinacije izgledaju trendi? new balance 10 Kako da i tvoje svakodnevne kombinacije izgledaju trendi?

Pročitajte još i ovo:

Modni predlog: Zemljani tonovi uz savršene New Balance patike

Modni predlog: Crveno i New Balance kao Must Have ove sezone

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Patike: New Balance

Farmerke: Springfield

Džemper: Benetton

Prsluk: Benetton

Model: Bogdan Stefanović

Stajling: Aleksandra Zec

Šminka: Nadica Lekić

Fotografije: Miomir Milić

Slobodan Veličanin

Comments