Alternativa crnoj kravati i leptir mašni

Da sa crnom kravatom ne biste izgledali previše uniformisano, možete se odlučiti za mnoge druge varijante za nošenje ovog modnog detalja. Te promene bi trebalo da prati i odelo iste nijanse kao i nijansa kravate ili leptir mašne, dok ovoga puta naš izbor pada na tamno plavu, tamno crvenu, tamno sivu i somotski crnu varijantu. Svaka od njih je dovoljno efektna za nošenje, a uz to je mnogo primerenija standarnijim varijantama od klasične crne boje.

vodic kroz musko odevanje 7 575x1024 Kompletan VODIČ kroz muško odevanje

Poslovno odevanje

Neke poslovne prilike iziskuju nošenje odela i kravate, ali je za razliku od svih prethodnih slučajeva, ovaj najprilagodljiviji. Njegova velika prednost ogleda se, pre svega, u tome što se u poslovnim varijantama možete odlučivati za kravate koje ne moraju nužno biti jednobojne, ali koje svakako mogu istaći vaš besprekoran poslovni stil i naglasiti boju samog odela. Naravno, nastojite da ne preterujete sa jarkim bojama i šarenilom, ali se svakako trudite da ovim modnim detaljem razbijete monotoniju vašeg poslovnog odevanja.

vodic kroz musko odevanje 5 Kompletan VODIČ kroz muško odevanje

Poslovno casual odevanje

Da možete izgledati veoma poslovno, a ipak neutegnuto u strogo poslovno odelo, pokazalo se mnogo puta do sada, s obzirom na to da je casual poslovno odevanje ovih dana “na ceni”. Najbolje kod njega je što se možete igrati sa bojama, teksturama i krojevima, a pritom izgledati veoma profesionalno i ostaviti odličan utisak kod svojih poslovnih partnera.

vodic kroz musko odevanje 6 575x1024 Kompletan VODIČ kroz muško odevanje

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramu, Facebooku, Twitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!

Izvor fotografija: fashionbeans.com

Jasna Đorđević

Comments