Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Kad ti uspeh izmiče i veruješ da si luzer

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Savladaj 10 veština rešavanja problema

Taktike za izbegavanje “sagorevanja” na poslu

Korektor za muškarce – i zašto treba da ga koristiš

Korektor za muškarce – i zašto treba da ga koristiš

Boja korektora treba da bude dve nijanse svetlija od vaše boje kože. Ali ako prikrivate veće mrlje i crvenilo, onda vam treba jači korektor, što sličniji osnovnom tonu vaše kože. Evo kako da odredite boju kože i odaberete korektor:

Ako vam je koža crvenkasta, potreban vam je korektor sa zelenom nijansom. Ako je žućkasta, onda sa nijansom lavande, a na modre podočnjake ide korektor u nijansi lososa. Korekcija funkcioniše po principu suprotnih nijansi boje kože i korektora – možda deluje čudno, ali radi.

Korektor možete naneti na bilo koji deo lica (bubljice mogu svuda da se pojave), ali obično se stavlja ispod očiju, oko nosa i usta (tu se najčešće javlja crvenilo i iritacija). Ne zaboravite ni vrat, koji je osetljviji na brijanje od brade i obraza, pa se tu često pojavljuje osip i iritacija nakon brijanja.

Najbolje je naneti ga prstima. Kozmetička industrija će vam ponuditi gomilu četkica, vlažnih i raznih specijalnih sunđera, ali nabolje će vam poslužiti vaši sopstveni prsti. Operite i osušite ruke, nanesite kapljicu proizvoda na vrh prsta i tapnite nekoliko puta na područje koje želite da prekrijete. Osmotrite rezultat, pa dodajte još malo, ako je potrebno, ili malo bolje utapkajte nanetu količinu korektora.

Ako imaš predrasude prema korektoru (jer to koriste žene), prvo koriguj svoj stav prema ulepšavanju, a zatim potraži neku liniju muške kozmetike – kad na proizvodu piše da je za muškarce, bolje ćeš se osećati kad ga staviš u svoj neseser.

Naslovna fotografija: instagram.com/nohow

Brankica Milošević

Wannabe TV

Editors choice