U konstantnoj žurbi koju nam je nametnuo urbani život, potreban nam je kvalitetan muški novčanik čiji će dizajn pratiti naše složene potrebe. Osim za skladištenje novca, platnih kartica i ključeva, novčanici mogu da posluže i kao modni detalji, ali i pokazatelji našeg stila i stava. Pažljivo birani aksesoari igraju ključnu ulogu u izražavanju naše sofisticiranosti, a često su sitnice baš te koje odaju željeni utisak “tihog luksuza”.

Samim tim, novčanik se pretvara iz praktičnog predmeta u autentičan modni statement, a domaća ponuda modela donosi raznovrsne mogućnosti koje zadovoljavaju i najzahtevnije standarde. Kada tražite idealnu futrolu za novac, uglavnom želite komad koji donosi harmoniju između funkcionalnosti i stila.

Kako bi olakšali vašu potragu, WMAN stilisti odabrali su najkvalitetnije novčanike koje možete da nađete na srpskom tržištu.

Kvalitetan muški novčanik: Modeli iz domaće ponude prema izboru WMAN stilista

MONA crni kožni novčanik

Kožni novčanik u crnoj boji je klasičan model koji je karakterističan po svojoj kompaktnosti i praktičnom dizajnu. Njegov jednostavan izgled nikada ne izlazi iz mode, a pritom je izrađen je od visokokvalitetne prirodne galanterijske kože, te je maltene zagarantovano da će potrajati duži period vremena. Iako kompaktan, ovaj model obiluje brojnim pregradama za kartice i čak poseduje poseban odeljak za papirni i kovani novac – osiguran rajsferšlusom. Spoljašnjost je diskretno finiširana utisnutim MONA MAN logom i monogramom.

kvalitetan muski novcanik 2 min Kvalitetan muški novčanik: Izdvojili smo najbolje modele iz domaće ponude

HUGO crni novčanik sa metalnim priveskom

HUGO nas (kao i uvek) oduševljava svojim praktičnim pristupom i minimalističkim dizajnom. Mali crni novčanik za metalni novac dolazi zajedno sa metalnim priveskom za ključeve, funkcionalno upakovanom u elegantnu brendiranu kutiju. Ovaj model takođe poseduje mali džep na sredini sa diskretnim HUGO logotipom.

kvalitetan muski novcanik 3 min Kvalitetan muški novčanik: Izdvojili smo najbolje modele iz domaće ponude

HUGO kožna Tyler futrola

HUGO donosi i drugi graciozni izbor – mušku kožnu futrolu u crnoj boji. Futrola ima veliki HUGO logo kao centralni detalj, a unutra poseduje dve korisne i pažljivo smeštene pregrade. Futrola je savršena za nošenje kartica i manjih iznosa novca, iako nije najbolji izbor za čuvanje većih suma (u novčanicama i kovanicama).

kvalitetan muski novcanik 4 min Kvalitetan muški novčanik: Izdvojili smo najbolje modele iz domaće ponude

Calvin Klein futrola za kartice

Brend Calvin Klein nikada ne razočara, a ovog puta nudi sadržajnu futrolu za kartice – i to sa zip kopčanjem. Futrola je ukrašena monogram printom i dolazi u elegantnoj crnoj boji sa svetlijim slovnim detaljima. Idealna je za organizaciju platnih kartica i manje količine keša.

kvalitetan muski novcanik 5 min Kvalitetan muški novčanik: Izdvojili smo najbolje modele iz domaće ponude

Guess Ederlo logo novčanik

Guess se izdvaja svojim sivim dopadljivim novčanikom sa izbledelim geometrijskim motivima. Preklopni model dolazi sa više pregrada i savršen je za organizaciju kartica, ključeva i, naravno, novca. Dizajn ovog novčanika ga čini savremenim i trendi modelom, koji nije previše napadan, što predstavlja još jedan plus.

kvalitetan muski novcanik 6 min Kvalitetan muški novčanik: Izdvojili smo najbolje modele iz domaće ponude

Tommy Hilfiger kožni model

Za muškarce koji cene klasičan izgled, Tommy Hilfiger nudi kožni novčanik u prepoznatljivoj braon-bordo nijansi. Ovaj preklopni model idealan je za svakodnevnu upotrebu poput odlazaka do supermarketa, ali istovremeno predstavlja i aksesoar za poslovne i formalne prilike.

kvalitetan muski novcanik 7 min Kvalitetan muški novčanik: Izdvojili smo najbolje modele iz domaće ponude

The Manual Co. novčanik u braon vintage nijansi

The Manual Co. je brend koji se ističe svojim urbanim dizajnom i odabirom prave i kvalitetne kože. Njihov muški novčanik u izbledeloj braon boji pruža savršenu ravnotežu između modernog i rustičnog. Ovaj model je dobro organizovan sa 6 pregrada za kartice, prozirnim džepom za fotografiju, pregradom za sitan novac i dve pregrade za papirne novčanice. Zatvara se na preklop i izgleda autentično i savremeno – istovremeno ne odstupajući od svog karakterističnog vintage fazona.

kvaliten muski novcanik min Kvalitetan muški novčanik: Izdvojili smo najbolje modele iz domaće ponude

The Manual Co. kožni model u crnoj boji

Još jedan izbor koji je predstavio The Manual Co. – jednostavan crni novčanik impresionira svojim prefinjenim dizajnom i modernim utisnutim logotipom brenda duž donje strane. Sa 6 proreza za kartice i dokumenta, kao i pregradom za keš – ovaj novčanik je praktičan i elegantan izbor za ljubitelje minimalističke i svedene estetike.

kvalitetan muski novcanik 8 min Kvalitetan muški novčanik: Izdvojili smo najbolje modele iz domaće ponude

Pročitajte i ovo: Muško odelo za venčanje: Šta da obučete kao gost koji želi da se istakne?

Naslovna fotografija: monaonline.com/rs

Milica Nešić

Comments