Ultimativno crno: Kako da izgledaš đavolski dobro

Kako da oslobodiš energiju vezanu za – vezivanje

Najukusniji kokteli sa kafom

Brzi kurs iz poznavanja vina

Kako da sprovedeš fizičku i mentalnu detoksikaciju

Zašto ti je potrebna emotivna pismenost

Znaci da ti preti “pregorevanje” na poslu

10 neverovatnih mesta koja vredi videti bar jednom u životu

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Kako da brendiraš svoj stil?

Buba – retro i uvek u trendu

Kad vežbaš i vežbaš, a mišići ne rastu

Savremen muškarac, ekološka svest i moda

Liam Payne x Hugo Boss: Kolekcija koja će ti se dopasti!

Kako da nosiš najzahtevnije “muške” boje sa stilom

Letnji aksesoari za muškarce sa stilom

Letnji aksesoari za muškarce sa stilom

1/2

Ako volite da izgledate moderno i upečatljivo, onda znate koliko su važni detalji – oni organizju čitav vaš autfit i ostavljaju utisak, govoreći o vašem stilu i ukusu. Evo nekoliko detalja iz ovogodišnjeg letnjeg aksesoara za (dobre) frajere.

Heklana kravata

Kad se uparadite za neku svečanu priliku (letnje venčanje, na primer) umesto klasične kravate, ili leptir mašne od svile ili nekog drugog materijala koji ima sjaj, stavite kravatu od heklanog konca (koji može biti svilen, pamučan, ili od kombinovanog materijala, sjajan ili mat). Ovakva kravata ima teksturu koja sama po sebi predstavlja ukras, ali takođe može biti raznobojna (obično su vodoravne šare, u vidu pruga, ili pravougaonih polja) i delovaće zanimljivo uz platnenu košulju svetlih boja.

View this post on Instagram

#manfashion

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Velika torba

Poslednjih godina muškarci su uočili potrebu za velikim i komotnim torbama – koliko god džepova imali, oni jednostavno nisu dovoljni da u njima držite sve što vam treba, a i ružno izgleda kad su puni i zategnuti. Savremen muškarac želi da mu gomila stvari bude pri ruci, a da pritom ne mora da kopa po džepovima koji su tolko izbočeni, da mu narušavaju stil. Velika torba za savremenog frajera je od solidnog pamučnog platna (sa vodootpornom unutrašnjošću, tako da eventualne mrlje ne probijaju na površinu), četvrtasta je i ima džepove (spolja, kao i iznutra) i pregrade, može se nositi u ruci, ili na ramenu, a boje uparujete sa odećom. Braon, bež, tamno zelena, maslinasta, crna, teget (ili kombinacija nijansi jedne boje), bez upadljivih metalnih delova, čini da muška torba bude praktična, a da ne izgleda “ženskasto”.

View this post on Instagram

#manfashion

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Naočari za sunce

Umesto klasičnih “rejbanki” koje definišu vašu muževnost, ovog leta rizikujte i nabavite malo veće, kockastije i upadljivije naočari za sunce – oblik položenog slova D je najcenjeniji. Naravno, ako vam bolje stoji neki drugi oblik, ne podležite modnim diktatitima. Crni cvikeri uvek izgledaju dobro, ali zanimljiviji su oni sa okvirom u boji, u tamnijoj ili svetlijoj nijansi od boje stakla.

View this post on Instagram

#manfashion

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Wannabe TV

Editors choice