Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Savladaj 10 veština rešavanja problema

Taktike za izbegavanje “sagorevanja” na poslu

Zašto je britanski stil zakon u muškoj modi

Greške koje muškarci prave u nezi kose (i kako da ih ispraviš)

Zašto treba da radiš 100 čučnjeva dnevno

Sudar sa stereotipom: Šta vam žene rade i kad im je stalo do vas?

Savremena pravila flertovanja za kul tipove

10 poruka mudrosti Aldousa Huxleya: Formiraj svoje novogodišnje odluke prema njima

Komplimenti o izgledu koji ženama najviše prijaju

Kako da budeš savremen muškarac – iz ugla različitih muškaraca

Letnji aksesoari za muškarce sa stilom

Letnji aksesoari za muškarce sa stilom

1/2

Ako volite da izgledate moderno i upečatljivo, onda znate koliko su važni detalji – oni organizju čitav vaš autfit i ostavljaju utisak, govoreći o vašem stilu i ukusu. Evo nekoliko detalja iz ovogodišnjeg letnjeg aksesoara za (dobre) frajere.

Heklana kravata

Kad se uparadite za neku svečanu priliku (letnje venčanje, na primer) umesto klasične kravate, ili leptir mašne od svile ili nekog drugog materijala koji ima sjaj, stavite kravatu od heklanog konca (koji može biti svilen, pamučan, ili od kombinovanog materijala, sjajan ili mat). Ovakva kravata ima teksturu koja sama po sebi predstavlja ukras, ali takođe može biti raznobojna (obično su vodoravne šare, u vidu pruga, ili pravougaonih polja) i delovaće zanimljivo uz platnenu košulju svetlih boja.

View this post on Instagram

#manfashion

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Velika torba

Poslednjih godina muškarci su uočili potrebu za velikim i komotnim torbama – koliko god džepova imali, oni jednostavno nisu dovoljni da u njima držite sve što vam treba, a i ružno izgleda kad su puni i zategnuti. Savremen muškarac želi da mu gomila stvari bude pri ruci, a da pritom ne mora da kopa po džepovima koji su tolko izbočeni, da mu narušavaju stil. Velika torba za savremenog frajera je od solidnog pamučnog platna (sa vodootpornom unutrašnjošću, tako da eventualne mrlje ne probijaju na površinu), četvrtasta je i ima džepove (spolja, kao i iznutra) i pregrade, može se nositi u ruci, ili na ramenu, a boje uparujete sa odećom. Braon, bež, tamno zelena, maslinasta, crna, teget (ili kombinacija nijansi jedne boje), bez upadljivih metalnih delova, čini da muška torba bude praktična, a da ne izgleda “ženskasto”.

View this post on Instagram

#manfashion

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Naočari za sunce

Umesto klasičnih “rejbanki” koje definišu vašu muževnost, ovog leta rizikujte i nabavite malo veće, kockastije i upadljivije naočari za sunce – oblik položenog slova D je najcenjeniji. Naravno, ako vam bolje stoji neki drugi oblik, ne podležite modnim diktatitima. Crni cvikeri uvek izgledaju dobro, ali zanimljiviji su oni sa okvirom u boji, u tamnijoj ili svetlijoj nijansi od boje stakla.

View this post on Instagram

#manfashion

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Wannabe TV

Editors choice