Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Moda i nega

Letnji aksesoari za muškarce sa stilom

1/2

Ako volite da izgledate moderno i upečatljivo, onda znate koliko su važni detalji – oni organizju čitav vaš autfit i ostavljaju utisak, govoreći o vašem stilu i ukusu. Evo nekoliko detalja iz ovogodišnjeg letnjeg aksesoara za (dobre) frajere.

Heklana kravata

Kad se uparadite za neku svečanu priliku (letnje venčanje, na primer) umesto klasične kravate, ili leptir mašne od svile ili nekog drugog materijala koji ima sjaj, stavite kravatu od heklanog konca (koji može biti svilen, pamučan, ili od kombinovanog materijala, sjajan ili mat). Ovakva kravata ima teksturu koja sama po sebi predstavlja ukras, ali takođe može biti raznobojna (obično su vodoravne šare, u vidu pruga, ili pravougaonih polja) i delovaće zanimljivo uz platnenu košulju svetlih boja.

Velika torba

Poslednjih godina muškarci su uočili potrebu za velikim i komotnim torbama – koliko god džepova imali, oni jednostavno nisu dovoljni da u njima držite sve što vam treba, a i ružno izgleda kad su puni i zategnuti. Savremen muškarac želi da mu gomila stvari bude pri ruci, a da pritom ne mora da kopa po džepovima koji su tolko izbočeni, da mu narušavaju stil. Velika torba za savremenog frajera je od solidnog pamučnog platna (sa vodootpornom unutrašnjošću, tako da eventualne mrlje ne probijaju na površinu), četvrtasta je i ima džepove (spolja, kao i iznutra) i pregrade, može se nositi u ruci, ili na ramenu, a boje uparujete sa odećom. Braon, bež, tamno zelena, maslinasta, crna, teget (ili kombinacija nijansi jedne boje), bez upadljivih metalnih delova, čini da muška torba bude praktična, a da ne izgleda “ženskasto”.

Naočari za sunce

Umesto klasičnih “rejbanki” koje definišu vašu muževnost, ovog leta rizikujte i nabavite malo veće, kockastije i upadljivije naočari za sunce – oblik položenog slova D je najcenjeniji. Naravno, ako vam bolje stoji neki drugi oblik, ne podležite modnim diktatitima. Crni cvikeri uvek izgledaju dobro, ali zanimljiviji su oni sa okvirom u boji, u tamnijoj ili svetlijoj nijansi od boje stakla.

Wannabe TV

Editors choice