Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Letnji aksesoari za muškarce sa stilom

Letnji aksesoari za muškarce sa stilom

1/2

Ako volite da izgledate moderno i upečatljivo, onda znate koliko su važni detalji – oni organizju čitav vaš autfit i ostavljaju utisak, govoreći o vašem stilu i ukusu. Evo nekoliko detalja iz ovogodišnjeg letnjeg aksesoara za (dobre) frajere.

Heklana kravata

Kad se uparadite za neku svečanu priliku (letnje venčanje, na primer) umesto klasične kravate, ili leptir mašne od svile ili nekog drugog materijala koji ima sjaj, stavite kravatu od heklanog konca (koji može biti svilen, pamučan, ili od kombinovanog materijala, sjajan ili mat). Ovakva kravata ima teksturu koja sama po sebi predstavlja ukras, ali takođe može biti raznobojna (obično su vodoravne šare, u vidu pruga, ili pravougaonih polja) i delovaće zanimljivo uz platnenu košulju svetlih boja.

Velika torba

Poslednjih godina muškarci su uočili potrebu za velikim i komotnim torbama – koliko god džepova imali, oni jednostavno nisu dovoljni da u njima držite sve što vam treba, a i ružno izgleda kad su puni i zategnuti. Savremen muškarac želi da mu gomila stvari bude pri ruci, a da pritom ne mora da kopa po džepovima koji su tolko izbočeni, da mu narušavaju stil. Velika torba za savremenog frajera je od solidnog pamučnog platna (sa vodootpornom unutrašnjošću, tako da eventualne mrlje ne probijaju na površinu), četvrtasta je i ima džepove (spolja, kao i iznutra) i pregrade, može se nositi u ruci, ili na ramenu, a boje uparujete sa odećom. Braon, bež, tamno zelena, maslinasta, crna, teget (ili kombinacija nijansi jedne boje), bez upadljivih metalnih delova, čini da muška torba bude praktična, a da ne izgleda “ženskasto”.

Naočari za sunce

Umesto klasičnih “rejbanki” koje definišu vašu muževnost, ovog leta rizikujte i nabavite malo veće, kockastije i upadljivije naočari za sunce – oblik položenog slova D je najcenjeniji. Naravno, ako vam bolje stoji neki drugi oblik, ne podležite modnim diktatitima. Crni cvikeri uvek izgledaju dobro, ali zanimljiviji su oni sa okvirom u boji, u tamnijoj ili svetlijoj nijansi od boje stakla.

Wannabe TV

Editors choice