Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Letnji aksesoari za muškarce sa stilom

Letnji aksesoari za muškarce sa stilom

Panama šešir

Možda nemate naviku da nosite nešto na glavi, ali šešir i kačket bacaju senku na lice i sprečavaju da vam glava provri na suncu (iako ne zaustavljaju vrućinu), a svakako su dobrodošao modni detalj. Ovog leta, dizajneri preporučuju starinski panama šešir – dah visokog stila evropske gospode iz sredine devetnaestog veka, uz starke i uske pantalone. Neka belo preovlađuje! Panama šešir je uvek beo, sa tamnom trakom, a danas se izrađuje od gusto tkanog lana.

View this post on Instagram

#manfashion

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Bandana

Karakteristična za ležernu eleganciju, svilena vratna marama se nosila umesto kravate – ali savremenom frajeru je potrebno nešto opuštenije, naročito za letnju varijantu. Bandana je uvek savršen izbor! Mala pamučna marama kvadratnog oblika (i karakterističnog sitnog belog printa na jednobojnoj podlozi) može da se preklopi u trougaoni oblik i nosi na kaubojski način (njima je služila da se zaštite od prašine dok jašu iza krda goveda), ili da se urola i veže spreda u ležeran čvor. Dobro će vam stajati uz običnu belu majicu, kao i uz ležerno raskopčanu košulju. Još jedan savet – uvek je bolje da odaberete košulju dugih rukava, koje ćete povrnuti, nego košulju sa kratkim rukavima. Zašto? Jer se sve žene sveta slažu da muške ruke sa zavrnutim rukavima izgledaju strašno seksi!

View this post on Instagram

#manfashion

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Torbica koja se nosi ukoso

Ovakve torbice su inkarnacija “pederuše” koja je uprkos ironičnom nazivu široko prihvaćena u muškom svetu, jer predstavlja jedan veliki džep, sa dovoljno pregrada da u njega stanu dva mobilna telefona, dve veze ključeva, kutija cigareta, novčanik, dokumenta, pa čak i neki komad alata za koji želite da vam uvek pri ruci. Torbica čiji je kaiš dizajniran da se nosi ukoso od obično desnog ramena ka levom boku, malo je veća od pederuše, pljosnatija i organizovanija. Idealna za putovanja, jer kada kaiš malo skratite, torbica vam se nađe u visini struka i možete je držati laktom pritisnutu uz telo – što će možda obeshrabriti džeparoše.

View this post on Instagram

#manfashion

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Kaiš od upletene kože

Kožni kaiš je uvek bio neophodan deo aksesoara muškarca od stila, jer osim što drži pantalone, predstavlja i lep ukrasni detalj. Ovog leta popularni su kaiševi od upletenih kožnih traka sa neupadljivom šnalom, koji vas ne obavezuje da ga uparite sa odgovarajućim cipelama. Ovakav kaiš možete nositi na farmericama, uz svoje omiljene patike.

View this post on Instagram

#manfashion

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Naslovna fotografija: instagram.com/ourlifestylechoices

Brankica Milošević

Wannabe TV

Editors choice