Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Moda i nega

Mornarski sako za svaki radni dan

1/2

Iako leto još traje i temperature su visoke, ujutru je sveže i treba vam sako koji možete posle da skinete, ili da ga nosite u klimatizovanoj prostoriji. Modni stručnjaci predlažu mornarski sako, koji se može kombinovati na razne načine, a možete ga nositi i tokom dobrog dela jeseni.

Ponedeljak

Potrebno vam je da u ponedeljak delujete ubedljivo i kompetentno, kako niko ne bi pomislio da ste proveli vikend obeznanjeni od alkohola i ostalih poroka, a i vama je potrebno da to zaboravite. Dakle, uz mornarski sako, košulja. Može i kravata, ako ćete se tako osećati dostojanstvenije. Sa izborom pantalona unesite malo opuštenosti u svoj ponedeljski autfit – bledo plave farmerice (ili tamno plave, bež, zelene). Cipele. Neke fine i formalne. Kasnije (kad se budete osećali poslovnije, ili kad vam bude vrućina) možete skinuti sako i kravatu, otkopčati dva dugmeta na košulji i zavrnuti rukave.

mornarski sako 1 Mornarski sako za svaki radni dan

Utorak

Hvatate zamah u radnoj nedelji, pa je u utorak dovoljno da izgledate kao odrasla osoba (a ne kao kočoperni korporativni pit-bul). Zato za ispod sakoa odaberite polo majicu ili pamučnu duksericu sa rol-kragnom i uklopite je sa chino pantalonama (valjda ste do sada nabavili nekoliko pari, pošto svaki moderan muškarac mora da ih ima), a uz ovu varijantu možete da obujete svoje omiljene patike.

Wannabe TV

Editors choice