Brzi kurs iz poznavanja vina

Mornarski sako za svaki radni dan

Kako da sprovedeš fizičku i mentalnu detoksikaciju

Letnji trendovi za stilizovanje kose i brade koje možeš pratiti i tokom jeseni

Zašto ti je potrebna emotivna pismenost

Znaci da ti preti “pregorevanje” na poslu

Letnji aksesoari za muškarce sa stilom

10 neverovatnih mesta koja vredi videti bar jednom u životu

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Kako da brendiraš svoj stil?

Buba – retro i uvek u trendu

Kad vežbaš i vežbaš, a mišići ne rastu

Savremen muškarac, ekološka svest i moda

Liam Payne x Hugo Boss: Kolekcija koja će ti se dopasti!

Kako da “nabilduješ” mozak

Mornarski sako za svaki radni dan

Mornarski sako za svaki radni dan

Sreda

U sredu računate kao da je sreda već prošla i još samo dva dana do vikenda, jeee! Ali to ne treba da se vidi na vama, pa zato nemojte nositi rođendansku kartonsku kapu i trubicu, nego sredu tretirajte kao ponedeljak. Istančana elegancija, molim lepo, a to za muškarca koji drži do sebe znači sve tamno – crno, tamno sivo, teget. Farmerke uvek idu dobro uz mornarski sako, pa dodajte i neku tamnu majicu i cipele i ne zaboravite kaiš od upletenih kožnih traka (još jedan must-have za prave frajere).

Četvrtak

Četvrtak je klasika. Tog dana ste smireni i poslovni i spremni na sve. Naglasite to kežual-elegancijom. Ispod mornarskog sakoa obucite klasičnu belu majicu, odaberite tamne pantalone (možete i one od srede) i obujte bele patike. Možete dodati neki suptilan komad nakita, da diskretno prikažete svoju slobodu i autentičnost.

odelo 1 Mornarski sako za svaki radni dan

Petak

U mnogim firmama postoji pravilo kežual petka, ali to ne znači da možeš da dođeš na posao u šortsu i japankama. Pošto se i mnogi poslovni ručkovi i kolektivna druženja održavaju petkom, uz svoj marinski sako obuci chino pantalone u nekoj pastelnoj boji, uz belu košulju ili majicu i obuj lagane mokasine.

A kad dođe vikend, i dalje možeš da nosiš svoj sako, sa pocepanim farmerkama i starkama, majicama u jarkim bojama, sa vratnim maramama i nakitom. Možda bi trebalo da imaš barem dva takva sakoa, ako ćeš ih već nositi svakog dana sve dok temperatura ne počne da se približava nuli.

Fotografije: unsplash.com

Brankica Milošević

 

Wannabe TV

Editors choice