Ove godine, trendovi su fokusirani na funkcionalnost, stil i udobnost. Bilo da se spremate za poslovno putovanje, odlazak u teretanu ili jednostavno tražite elegantan dodatak za svakodnevno nošenje, izbor prave torbe je ključan. Predstavljamo vam muške torbe iz domaće ponude – izaberite model koji odgovara vašem stilu i potrebama.

Muške torbe iz domaće ponude – prema izboru WMAN stilista

Zara gumirani ranac sa više džepova

Zara predstavlja ranac koji je istovremeno praktičan i stilski “osvešćen”. Gumirana završna obrada čini ga otpornim i vizuelno zanimljivim, dok veći broj džepova, uključujući i veliki unutrašnji džep za elektronske uređaje, obezbeđuje da sve vaše stvari ostanu organizovane i lako dostupne. Prozračni zadnji deo garantuje udobnost čak i kad je ranac potpuno napunjen.

 Praktične i moderne muške torbe za svaku priliku   prema izboru WMAN stilista

Zara bowling torba

Bowling torbu od najlona je savršena za one koji traže kombinaciju stila i funkcionalnosti. Mekana struktura, uz glavnu pregradu koja se zatvara rajsferšlusom, omogućava lako pristupanje stvarima. Unutrašnjost sadrži veliki džep sa rajsferšlusom za bezbedno čuvanje važnih predmeta, dok prednja i zadnja strana donose dodatne džepove za organizovanje manjih stvari. Torba dolazi s dve ručke i kaišem za nošenje preko ramena (koji može da se skida), čineći je izuzetno prilagodljivom i praktičnom za različite prilike. Oznaka za prtljag dodatno podiže njenu funkcionalnost, čineći je idealnom za putovanja.

 Praktične i moderne muške torbe za svaku priliku   prema izboru WMAN stilista

The Manual Co. kožna putna torba

The Manual Co. kožna putna torba je predstavnik klasičnog dizajna obogaćenog zaobljenim linijama i valjkastim oblikom. Elegancija se ogleda u različitim nijansama centralnog dela, koje daju jedinstveni izgled. Unutrašnjost je obložena finim pamučnim materijalom i sadrži tri skrivena džepa, od kojih jedan ima kvalitetan metalni rajsferšlus za dodatnu sigurnost. Velika prostranost omogućava lako pakovanje, dok širok, podesiv kožni kaiš pruža udobnost i praktičnost prilikom nošenja u ruci ili preko ramena.

 Praktične i moderne muške torbe za svaku priliku   prema izboru WMAN stilista

The Manual Co. kožni kofer

Manual Co. takođe predstavlja kožni kofer idealan za sve vrste putovanja, od kratkih do dužih. Dimenzije kofera odgovaraju zahtevima za ručni prtljag, dok njegova organizovanost i dubina omogućavaju efikasno pakovanje. Veliki spoljašnji džep sa rajsferšlusom i unutrašnji džepovi osigurani lastišima za fiksiranje sadržaja garantuju da su vaše stvari sigurne i uredno raspoređene. Kofer se zatvara kvalitetnim metalnim rajsferšlusom, a na dnu se nalaze četiri silikonska točkića koja olakšavaju transport. Jaka metalna šina sa ručkom koja može da se podešava kako vama odgovara i kožna ručka na vrhu kofera, pružaju različite opcije za lako rukovanje prilikom putovanja.

 Praktične i moderne muške torbe za svaku priliku   prema izboru WMAN stilista

H&M vodoodbojni sportski ranac

Ako vam je potrebna torba koja može da izdrži sve vremenske uslove, H&M nudi sportski ranac izrađen od vodoodbojnog materijala. S punjenim kaiševima i mrežastom zadnjom stranom, ovaj ranac pruža maksimalnu udobnost, dok razni džepovi garantuju da su vaši predmeti sigurni i organizovani.

 Praktične i moderne muške torbe za svaku priliku   prema izboru WMAN stilista

CCC ranac Gino Rossi crna

CCC Gino Rossi crni ranac je dizajniran s naglaskom na funkcionalnost i stil. Dolazi s višestrukim opcijama za organizaciju, uključujući osnovni džep i četiri dodatna sa rajsferšlusom, što ga čini idealnim za one koji cene red i lak pristup svojim stvarima. Poseban dodatak je džep za laptop sa čičak trakom, koji pruža sigurno mesto za elektronski uređaj. Zatvara se pomoću zip zatvarača koji dodatno štiti sadržaj ranca. Estetski dopadljiv i izuzetno praktičan, ovaj ranac je idealan za profesionalce koji su stalno u pokretu.

 Praktične i moderne muške torbe za svaku priliku   prema izboru WMAN stilista

CCC muška torba Gino Rossi crna

Elegantna i višenamenska, CCC Gino Rossi crna torba predstavlja idealan izbor za moderne muškarce. Zatvara se pomoću zip zatvarača, što omogućava sigurno čuvanje ličnih predmeta. Ima jedan glavni i jedan džep sa rajsferšlusom, pružajući dovoljno prostora za organizaciju osnovnih stvari. Dizajn uključuje nogice na dnu za dodatnu zaštitu i mekoću konstrukcije, što doprinosi trajnosti i vizuelnom stilu. Dužina kaiša može da se podešava što omogućava nošenje torbe na različite načine, a odvojivi kaiš nudi fleksibilnost za prilagođavanje različitim potrebama i prilikama. Posebna karakteristika je namenski prostor za telefon, čime je ova torba ne samo elegantna, nego i izrazito praktična za svakodnevnu upotrebu.

 Praktične i moderne muške torbe za svaku priliku   prema izboru WMAN stilista

Pročitajte i ovo: Kravate za savršen stil: WMAN stilisti izdvajaju modele sa domaćeg tržišta

Naslovna fotografija: pinterest.com

Nikola Gudelj

Comments