Savremena pravila flertovanja za kul tipove

Parfemi koje treba da probaš ove jeseni

Najbolje filmske frizure Brada Pitta + kako da ih napraviš

Minđuše: Kako da nosiš najomiljeniji komad nakita muškaraca sa stilom

Ultimativno crno: Kako da izgledaš đavolski dobro

Kako da oslobodiš energiju vezanu za – vezivanje

Najukusniji kokteli sa kafom

Brzi kurs iz poznavanja vina

Kako da sprovedeš fizičku i mentalnu detoksikaciju

Zašto ti je potrebna emotivna pismenost

Znaci da ti preti “pregorevanje” na poslu

10 neverovatnih mesta koja vredi videti bar jednom u životu

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Kako da brendiraš svoj stil?

Buba – retro i uvek u trendu

Najbolje filmske frizure Brada Pitta + kako da ih napraviš

Najbolje filmske frizure Brada Pitta + kako da ih napraviš

1/2

Jedan od najlepših glumaca, imao je mnoge filmske transformacije i ostvario brojne zanimljive, odlične i genijalne uloge. Koliko god da je u nekim ulogama bio zapušten, prljav i raščupan, ta plava kosa mu je uvek savršeno pristajala, u svim oblicima i dužinama. Evo njegovih najboljih frizura (i najzanimljivijih uloga) i uputstava kako da ih i sam nosiš.

True Romance (1993.)

Pre 26 godina, mlađani Brad Pitt se pojavio u epizodnoj ulozi u ovom genijalnom filmu. Sve što se tiče filma “True Romance” je izuzetno, neočekivano i nestandardno, pa je takva i njegova epizoda, u kojoj nije izgovorio više od dve rečenice – što je bilo dovoljno, sa njegovim hipi-izgledom i apsolutno ubedljivim tumačenjem naduvanog džabalebaroša u toj sceni – da bude zapažen.

Frizura – nehajni pramenovi koji vise do ramena, odlično pristaju kosi koja nije sasvim ravna i ima gustinu i težinu. Ako nemaš talasastu kosu, volumen (i organizovanu raščupanost) postići ćeš uz pomoć spreja sa morskom solju, koji se nanosi na mokru kosu, prosušenu peškirom. Frizuru ćeš oblikovati i rastresti prstima i pustiti da se osuši na vazduhu.

Se7en (1995.)

Dva detektiva, iskusni Morgan Freeman i početnik Brad Pitt, nastoje da uđu u trag serijskom ubici, koji kao motiv ubistava koristi sedam biblijskih smrtnih grehova. U ovom napetom trileru, mladi Brad stalno izgleda kao da je upravo ustao iz kreveta, probudivši se iz košmarnih snova u jednako košmarnu realnost, a njegova frizura je potpuno u skladu sa tim.

View this post on Instagram

映画「SE7EN」 サマセット「アーネスト・ヘミングウェイはかつて書いた。『 世界は素晴らしい。戦う価値がある。』と。後半には賛成だ。」 _______________________ ブラッド・ピット Brad Pitt モーガン・フリーマン Morgan Freeman #seven#movie#se7en#se7enmovie#bradpitt#morganfreeman#gwinethpaltrow#police#cop#murder#sevendeadlysins#gluttony#greedy#sloth#envy#wrath#pride#lust#7つの大罪#セブン#ブラッドピット#ブラピ#モーガンフリーマン#グウィネス#グウィネスパルトロウ#刑事映画#洋画#洋画好きな人と繋がりたい#セブン映画

A post shared by K. music and movies【 洋楽洋画アカ 】 (@lllil__zz) on

Dva centimetra kose gore i po jedan sa strane i pozadi – a zatim, uz pomoć gela poteraj zadnji deo napred, prednji pozadi, i još po jednom sleva na desno i obrnuto, da bi stvorio čupavu gužvu na vrhu glave, u kojoj se pramenovi sudaraju sa svih strana, kao ustalasano žito kroz koje duva vetar sa sve četiri strane sveta.

Meet Joe Black (1998.)

Još jednom, Brad Pitt igra uz velikana filma – Anthonyja Hopkinsa i pojavljuje se u ulozi smrti, neobično ličeći na anđela. Ljubavne scene u ovom filmu svakako spadaju u najlepše ikada viđene okom kamere.

Frizura neobično liči na stil Roberta Retforda, nestašne poduže šiške, sa blagim razdeljkom, i gornji deo kose dužine do ušiju. Meko i prirodno, a ipak je potrebno stilizovati je i oblikovati – i opet se preporučuje sprej sa morskom solju.

Fight Club (1999.)

I posle dvadeset godina, ovo je možda najbolji film u kome je ikada igrao i svakako jedna od njegovih boljih uloga – u dvostrukom liku Tylera Durdena, ne zna se ko je bolji, Edward Norton, ili Brad Pitt. Ipak, ne govori se o Nortonovoj frizuri, nego o Pittovoj.

A ona je ista kao u “Seven”, samo dva centimetra duža. Manje volumena, više teksture – neka te frizer posavetuje kako to da postigneš i održavaš, a ti bolje nabavi crvenu kožnu jaknu.

Wannabe TV

Editors choice