Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Kad ti uspeh izmiče i veruješ da si luzer

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Savladaj 10 veština rešavanja problema

Taktike za izbegavanje “sagorevanja” na poslu

Najbolje filmske frizure Brada Pitta + kako da ih napraviš

Najbolje filmske frizure Brada Pitta + kako da ih napraviš

Oceans Eleven (2001.)

Ovde igra uz svoju savršenu suprotnost Georga Cloonyja – koliko je Brad sladak i plav, toliko je Cloony muževan i crn.

View this post on Instagram

Saturday mood.

A post shared by M Q (@mafiaquotes) on

Frizura – poput uredno ošišane klasične muške frizure, koja je malo podrasla, pa se pročupavila iznad čela, sasvim u skladu sa slabom dvodnevnom bradicom. I rejbanke, obavezno!

Mr & Mrs Smith (2005.)

Veoma zabavan film, verovatno najviše zbog toga što u njemu igraju Brad i Angelina, malo gledajući se preko nišana, a malo leđa uz leđa. Pa, skoro isto kao u svakom braku, samo sa mnogo više oružja.

Može li se govoriti o ćelavoj frizuri? Ošišaj se “na opasno”, a ako imaš neke ožiljke po glavi, kad opasnost poraste koji milimetar, više se neće videti. Ovde je svakako bitniji stil, nego sama frizura.

Fury (2014.)

Pre pet godina, sa pojavljivanjem herojske priče o Drugom svetskom ratu, ekstremna undercut “Fury” frizura, postala je jako popularna. Sada je njena popularnost obnovljena, sa novom sezonom serije “Peaky Blinders” – samo malo urednija i čistija.

Obrijano iznad ušiju i na potiljku, sa obilnom krestom kose koja može da pada na sve strane, ili na jednu stranu, a lako se može sakriti pod kapom (ili šlemom). Budi siguran da će ti ova frizura pristajati, jer ekstremni undercut ističe uši – ne želiš da izgledaš kao lonac u koji je zasađen kaktus!

World War Z (2013.)

Apokaliptični akcioni horor, prema romanu Maxa Brooksa (postoji i igrica) u kome Bradu uopšte nije teško da super izgleda, dok se jurca sa zombijima.

Ovde opet ima nešto dužu kosu, koja mu verovatno najbolje i stoji. Svuda je jednake dužine, pa može da je nosi iza ušiju, da mu ne smeta dok se suočava sa svetskim neprijateljima. Ovakvu frizuru možeš da nosiš i ako ti je kosa tanka i ravna. Za održavanje, potrebna je nega krajeva kose, da se ne rascveta i da ima lep sjaj.

Once Upon A Time in Hollywood (2019.)

Njegova najnovija uloga, u kojoj prosto blista i ne izgleda ni malo starije, nego pre 20 godina, kao dečkić! Retford stil mu očigledno odlično pristaje, mada ga slatkasta lepota i nedostatak Robertove oštre muževnosti nije sprečio da tumači veoma muževne likove. Drugim rečima, njegova lepota (upadljiva i posle 50-e), nije zasenila njegov talenat, Brad Pitt prosto ima i jedno i drugo!

Dakle, srednja dužina, ona “đilkoška” samo bez zulufa, blago talsasta sa razdeljkom sa strane. I naravno, rejbanke obavezno!

Naslovna fotografija: instagram.com/finestfilmstills

Brankica Milošević

Wannabe TV

Editors choice