Savremena pravila flertovanja za kul tipove

Parfemi koje treba da probaš ove jeseni

Najbolje filmske frizure Brada Pitta + kako da ih napraviš

Minđuše: Kako da nosiš najomiljeniji komad nakita muškaraca sa stilom

Ultimativno crno: Kako da izgledaš đavolski dobro

Kako da oslobodiš energiju vezanu za – vezivanje

Najukusniji kokteli sa kafom

Brzi kurs iz poznavanja vina

Kako da sprovedeš fizičku i mentalnu detoksikaciju

Zašto ti je potrebna emotivna pismenost

Znaci da ti preti “pregorevanje” na poslu

10 neverovatnih mesta koja vredi videti bar jednom u životu

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Kako da brendiraš svoj stil?

Buba – retro i uvek u trendu

Najbolje filmske frizure Brada Pitta + kako da ih napraviš

Najbolje filmske frizure Brada Pitta + kako da ih napraviš

Oceans Eleven (2001.)

Ovde igra uz svoju savršenu suprotnost Georga Cloonyja – koliko je Brad sladak i plav, toliko je Cloony muževan i crn.

View this post on Instagram

Saturday mood.

A post shared by Mafia Quotes (@mafiaquotes) on

Frizura – poput uredno ošišane klasične muške frizure, koja je malo podrasla, pa se pročupavila iznad čela, sasvim u skladu sa slabom dvodnevnom bradicom. I rejbanke, obavezno!

Mr & Mrs Smith (2005.)

Veoma zabavan film, verovatno najviše zbog toga što u njemu igraju Brad i Angelina, malo gledajući se preko nišana, a malo leđa uz leđa. Pa, skoro isto kao u svakom braku, samo sa mnogo više oružja.

Može li se govoriti o ćelavoj frizuri? Ošišaj se “na opasno”, a ako imaš neke ožiljke po glavi, kad opasnost poraste koji milimetar, više se neće videti. Ovde je svakako bitniji stil, nego sama frizura.

Fury (2014.)

Pre pet godina, sa pojavljivanjem herojske priče o Drugom svetskom ratu, ekstremna undercut “Fury” frizura, postala je jako popularna. Sada je njena popularnost obnovljena, sa novom sezonom serije “Peaky Blinders” – samo malo urednija i čistija.

Obrijano iznad ušiju i na potiljku, sa obilnom krestom kose koja može da pada na sve strane, ili na jednu stranu, a lako se može sakriti pod kapom (ili šlemom). Budi siguran da će ti ova frizura pristajati, jer ekstremni undercut ističe uši – ne želiš da izgledaš kao lonac u koji je zasađen kaktus!

World War Z (2013.)

Apokaliptični akcioni horor, prema romanu Maxa Brooksa (postoji i igrica) u kome Bradu uopšte nije teško da super izgleda, dok se jurca sa zombijima.

Ovde opet ima nešto dužu kosu, koja mu verovatno najbolje i stoji. Svuda je jednake dužine, pa može da je nosi iza ušiju, da mu ne smeta dok se suočava sa svetskim neprijateljima. Ovakvu frizuru možeš da nosiš i ako ti je kosa tanka i ravna. Za održavanje, potrebna je nega krajeva kose, da se ne rascveta i da ima lep sjaj.

Once Upon A Time in Hollywood (2019.)

Njegova najnovija uloga, u kojoj prosto blista i ne izgleda ni malo starije, nego pre 20 godina, kao dečkić! Retford stil mu očigledno odlično pristaje, mada ga slatkasta lepota i nedostatak Robertove oštre muževnosti nije sprečio da tumači veoma muževne likove. Drugim rečima, njegova lepota (upadljiva i posle 50-e), nije zasenila njegov talenat, Brad Pitt prosto ima i jedno i drugo!

Dakle, srednja dužina, ona “đilkoška” samo bez zulufa, blago talsasta sa razdeljkom sa strane. I naravno, rejbanke obavezno!

Naslovna fotografija: instagram.com/finestfilmstills

Brankica Milošević

Wannabe TV

Editors choice