U širem smislu stvari, da li zaista ima značaja ako ste vi taj momak koji uvek ima najbolje muške košulje za leto? Da, ima. Između ostalog, šta je život ako ne svakodnevna (ali ograničena) prilika da pokažete najbolju verziju sebe. Ponekad se možda čini da je najbolji izbor – majica, kožna jakna i farmerke. Drugim danima, to je košulja za koju ste uložili mnogo vremena i energije da je pronađete prilikom šopinga.

Činjenica je da postoje košulje koje toliko dobro izgledaju da ugrožavaju i najbolju majicu koju imate. I, naravno, ima toliko različitih vrsta od kojih možete izabrati. Oni koji žele biti malo više kreativni sa ovim košuljama neće biti razočarani. Pored raznih modela sa kratkim rukavima, sa “deda” kragnama i od lanenog platna, brendovi sve više koriste pamuk na svojim košuljama kao platno za umetnička dela.

Dakle, bez daljeg odlaganja, izdvajamo najbolje muške košulje za leto 2023. koje možete kupiti u domaćoj ponudi.

Najbolje muške košulje za leto 2023.

Lepršava košulja dugih rukava (Mango)

Mangu se često okrećemo za klasike, pa to radimo i ovog puta. Izabrali smo košulju dugih rukava idealnu za leto – sa prugama i laganim materijalom koji će omogućiti strujanje povetarca po toplim danima. Izrađena je od mekanog i udobnog materijala koji je veoma lak za nošenje i nećete se osećati kao da vas previše zateže, iako je dizajn slim-fit. Odlična je i za casual prilike i za one kada je potrebno da se lepše obučete nego inače, pružajući vam moderan izgled sa šarmantnim detaljima pruga.

1 Lagana kosulja MANGO Najbolje košulje za muškarce iz domaće ponude   od klasika do odvažnih printova

Regular Fit Checked košulja (Mango)

Karirani print je uvek sigurna opcija, pa zato biramo još jednu koju smo pronašli u Mangovoj ponudi. Da, možda crna ne zvuči kao idealna boja za leto, ali verujte udobnom materijalu i regular fit kroju, koji pružaju laku slobodu kretanja dok nosite ovu košulju. Karirani print je večni trend koji dodaje dozu šarma i klasičnosti vašem izgledu, a ova košulja je pogodna za različite prilike – od formalnih do opuštenih, uz mogućnost kombinovanja sa farmerkama ili pantalonama.

2 Kosulja na kockice MANGO Najbolje košulje za muškarce iz domaće ponude   od klasika do odvažnih printova

Teksturisana košulja s apstraktnim printom (Zara)

Ako želite fanki printove, Zara će vas uvek pokriti u tom smislu. Ova košulja ima teksturiranu tkaninu i apstraktni print, a dizajn je veoma moderan i originalan, pružajući vam jedinstveni izgled. Izrađena je od veoma udobnog i prozirnog materijala, a to je ono što vam leti treba, i ima klasičan kroj koji se lako kombinuje sa drugim odevnim komadima. Odličan je izbor za one koji žele da se izraze tokom leta.

3 Teksturirana kosulja s printom ZARA Najbolje košulje za muškarce iz domaće ponude   od klasika do odvažnih printova

Pročitajte i ovo: Letnji stil za muškarce: 7 saveta da poboljšate izgled

Rupičasta izvezena košulja (Zara)

Kad smo već kod “neobičnih” krojeva i printova – pronašli smo dve veoma zanimljive košulje u Zari (druga je sledeća na listi). Ova prva ima rupičastu tkaninu i izvezeni detalj, i izgleda veoma elegantno i posebno, što znači da će vam lako pružiti sofisticirani izgled, čak i u casual izdanju. Materijal je veoma udoban za nošenje i ima opušteniji kroj. Košulja je savršena za posebne prilike ili kada želite da se istaknete svojim stilom.

4 Rupicasta izvezena kosulja ZARA Najbolje košulje za muškarce iz domaće ponude   od klasika do odvažnih printova

Teksturisana heklana košulja (Zara)

Kao što smo naveli, tu je još jedna “prozirna” košulja, ovog puta od heklane tkanine koja joj daje teksturirani izgled. Dizajn je istovremeno moderan i klasičan, ali veoma privlačan, moramo priznati. Kroj je opušten i veoma udoban, što je čini idealnom za bilo koju ležernu priliku. Možete je kombinovati sa šortsem ili laganim pantalonama za pravi letnji izgled, a mi je vidimo i kao idealan komad za plažu.

5 Teksturirana heklana kosulja ZARA Najbolje košulje za muškarce iz domaće ponude   od klasika do odvažnih printova

Košulja s kratkim rukavima od lana (H&M)

Sa lanom nikada nećete pogrešiti tokom leta. Mi često biramo lanenu odeću kada pravimo ove liste leti, ali to je prosto jer nema boljeg materijala za letnje vrele talase koji će vam dozvoliti da dišete. Ova košulja ima kratke rukave i klasičan kroj sa džepom napred. Veoma je udobna i može se nositi u različitim prilikama. Dizajn je takođe jednostavan i svestran, što vam omogućuje da je kombinujete na različite načine.

6 Lanena kosulja HM Najbolje košulje za muškarce iz domaće ponude   od klasika do odvažnih printova

Košulja s kratkim rukavima od liocela (H&M)

Za kraj, biramo nešto klasičnije, jer vam je nekad prosto potreban jednobojni odevni komad. U pitanju je košulja kratkih rukava od liocela, koji je veoma prijatan za nošenje tokom toplih dana. Dizajn je koliko casual, toliko preppy, pa je možete nositi i na poslu i u izlasku. Možete je kombinovati sa šortsem ili laganim letnjim pantalonama za opušten i svež izgled, a dobra vest je i što je dostupna u širokom spektrumu boja, pa ako ne želite crnu, možete odabrati svoju preferiranu letnju boju.

7 Crna kosulja HM Najbolje košulje za muškarce iz domaće ponude   od klasika do odvažnih printova

Pročitajte i ovo: Izdvajamo naše omiljene sandale za leto iz domaće ponude

Naslovna fotografija: instagram.com/jerome_carlier

Nenad Grubanoski

Comments