Posedovanje kvalitetnog odela je nešto što bi trebalo da bude na listi svakog muškarca. Zato vam predstavljamo koji su to najbolji brendovi muških odela, poznati po neospornom dizajnu.

Važno je da imate dobro skrojeno odelo koje ćete nositi u posebnim prilikama, gde je potreban formalni kodeks oblačenja, kao što su venčanja, večere, sahrane ili poslovni sastanci. Bez obzira na to kuda ste krenuli, ulaganje u odelo koje čini da izgledate i osećate se kao milion dolara će potpuno promeniti vašu garderobu.

Niste sigurni odakle da počnete? Ne brinite, imamo nekoliko saveta koje odelo da kupite i zaokružili šest brendova luksuznih odela koji bi trebalo da budu na vašem radaru.

Najbolji brendovi muških odela

Brioni

Brioni je ime za sebe – ova luksuzna italijanska kuća muške odeće nudi komade po meri – vanvremenske, elegantne, prefinjena+e. Svako odelo izrađuju domaći krojači, koristeći najfinije tkanine. Možete birati između klasičnih boja kao što su siva, crna, plava, slonovača i svetlobraon, dizajniranih sa izuzetnom pažnjom na uočljive, ali suptilne detalje. Možete da uzmete i par ručno rađenih kožnih cipela, adekvatnih vašem novom odelu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brioni (@brioni_official)

Tom Ford

Verovatno znate Toma Forda po popularnoj muškoj kolonjskoj vodi, ali ta modna kuća takođe dizajnira elegantna i vrhunski krojena odela i smokinge. Proizvedena u Italiji, sva konfekcijska odela su pomalo pripijena uz telo, ravnih krojeva i uskih proporcija. Mnoge poznate ličnosti nose Tom Ford odela na crvenom tepihu i to s dobrim razlogom. Dizajneri ove modne kuće nude modernu interpretaciju britanskog Windor kroja, tako što ih čine više suženim oko struka, što će vam dati savršenu siluetu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TOM FORD (@tomford)

Burberry

Nikada ne možete pogrešiti sa bilo kojim aksesoarom ili komadom odeće iz Burberryja. Nećete morati da nosite njihov čuveni karirani dezen jer su ova odela klasična, suptilna i luksuzna. Izaberite neku od klasičnih crno-plavih opcija ili model kariranih vunenih pantalona koji će se slagati sa blejzerom.

Hugo Boss

Budite boss u kancelarij i van nje uz novo Hugo Boss odelo. Izuzetno je lagano i savršeno napravljeno, pa ga možete nositi  svakoj posebnoj prilici. Brend nudi opcije tankog, klasičnog i opuštenog kroja u jednostavnim bojama kao što su plava, siva i crna, kao i nekoliko svetlijih nijansi. Pronaći ćete i jedinstvene maskirne i karirane opcije ako tražite cool stil odela.

Zegna

Ako ste voljni da uložite u vrhunsko odelo koje će vam trajati ceo život, trebalo bi da pregledate Zegna odela i odeljak za smoking. Napravljena od kašmira, vrhunske vune, svile i drugih luksuznih tkanina, dostupna su u bogatim bojama tamnocrvene, sive, plave, crne i tamnobordo, a sva imaju pravilan kroj koji se može prilagoditi i promeniti u buticima Zegna. Ovo je tip odela koje ćete želeti da nosite svakodnevno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ZEGNA (@zegnaofficial)

Canali

Tražite besprekoran fit? Pogledajte italijanska odela iz Canalija, dizajnirana za modernog muškarca sa izuzetnom pažnjom za detalje, savršenim krojevima i klasičom stilu. Svako dizajnersko odelo napravljeno je od najfinije vune koja daje otmen look. I ne zaboravimo koliko ćete se udobno osećati noseći ovo odelo po meri, koje će izgledati sveže i čisto tokom cele godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Canali (@canali)

Pročitajte i ovo: Grandpacore dominacija: Šta su poznati nosili na Nedelji muške mode u Parizu

Naslovna fotografija: pexels.com

Božica Luković

Comments