Autfiti poznatih muškaraca na Nedelji mode u Parizu bili su jednako interesantni kao kolekcije koje smo videli na pistama. Nedelja muške mode u Parizu je nedavno završena, a usledila je posle Milana, međutim, okupila je mnogo više slavnih ličnosti.

Modni događaj otvorila je revija Louis Vuitton, na kojoj je Pharrell prikazao svoju treću kolekciju od kada se nalazi u ulozi kreativnog direktora. Nakon toga, videli smo elegantne Dior i Valentino muške kolekcije, kao i ekscentričnu Loewe reviju koju je osmislio JW Anderson.

Na svim tim revijama, gosti su bili poznati muškarci koji su nosili vrlo interesantne autfite, a njihove odevne kombinacije vam mogu biti inspiracija u narednom periodu.

Autfiti poznatih muškaraca na Nedelji mode u Parizu

Zayn Malik je bio zvezda revija u Parizu – “serviravši” nam čak tri autfita na različitim revijama. Najviše se istaklo njegovo crno Valentino odelo sa porukom: We are so old, we have become young again.

Zayn je bio gost i Kenzo revije, na kojoj je nosio ležerni komplet efektnog dezena, koji je karakterističan za Kenzo estetiku. Bela košulja je savršeno dopunila upečatljiv komplet.

Na Loewe reviji, Malik je otišao u pravcu preppy estetike – nosio je karirani sako u stilu granpacore trenda, uz plavu košulju i braon pantalone.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Just Jared (@justjared)

Glumac Joe Alwyn takođe je bio zapažen na Loewe reviji, na kojoj je nosio tamnoljubičasti kaput uz efektne naočare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jalwyn91 (@jalwyn91)

Glumac Lamar Johnson je nosio all denim look na Valentino reviji, ali se u svom autfitu poigrao proporcijama, ponevši dugi mantil, košulju i farmerke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LAMAR JOHNSON (@lamarjohnson)

Andrew Garfield je izabrao crvenu boju za Loewe reviju – njegov klasičan džemper sa šnirom je dopunjen vunenim, kariranim kaputom i tamnim farmerkama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GQ France (@gqfrance)

Španski glumac i pevač Manu Rios je pomerio granice muškog odevanja u Loewe svetlucavom kompletu. Šljokice su neočekivani trend u muškoj modi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Manu Rios (@manurios)

Jamie Dornan je, s druge strane, na Loewe reviji bio potpuno ležerno obučen – klasičan spoj jakne i farmerki upotpunjen je kožnim cipelama.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений LOEWE (@loewe)

Nicholas Hoult je pokazao moć slojevitog odevanja na Dior reviji. Elegantne pantalone i mantil spojio je sa pamučnom majicom i belim kardiganom.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Just Jared (@justjared)

Bradley Cooper je izgledao elegantno na Louis Vuitton reviji, u kaputu sa dvorednim kopčanjem koji je bio centralni deo njegovog autfita.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Just Jared (@justjared)

Andrew Scott je nosio čuvene Louis Vuitton kockice na kratkoj jakni, koja je “razbila” njegov inače monohromatski autfit.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Warren Alfie Baker (@warrenalfiebaker)

Aaron Piper je na Dior reviji prošetao modernu verziju “kanadskog smokinga”, kako se inače naziva nošenje džinsa od glave do pete.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений ARON PIPER ITALIA (@dedicatedtoaronpiper)

Lewis Hamilton je za Pariz odabrao boje koje su vladale sezonom – pojavio se u čokoladim tonovima na Dior reviji.

Glumac i pevač Ross Lynch bio je senzacija na Ami reviji u Parizu, a privukao je mnogo pažnje zbog spoja prozirnog topa i svetlucavih pantalona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MTV (@mtv)

Pročitajte i ovo: Nedelja muške mode u Milanu: Najbolje kolekcije za jesen/zimu 2024.

Naslovna fotografija: instagram.com/justjared

Božica Luković

Comments