Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

grooming

Najpopularnije muške frizure za 2021. godinu

1/2

Iako su žene češće te koje mogu sate i sate da provedu pričajući o svojoj kosi, dok muškarci često nemaju ni fen, već je samo bezbrižno operu (sa jednim, a ne sto preparata) i samo je protrljaju peškirom – trendovi u muškim frizurama ipak postoje. Danas, uglavnom ne postoji jedan jedini trend koji vlada, kao što je to bilo u godinama ranije, jer je opcija mnogo i živimo u slobodnijem svetu u kom se i muškarci stilski izražavaju i mogu da nose šta god požele, ali postoji nekoliko onih koji su aktuelni. U nastavku teksta izdvajamo šest tipova muških frizura koje verujemo da ćemo viđati u ovoj godini, a vi pronađite koji najviše odgovara vašoj ličnosti i tipu kose!

Buntovna kosa u stilu Jamesa Deana

James Dean jedan je od glumaca koji su postali legendarni, kako po svojim ulogama, tako i po svom stilu. Lošeg momka zauvek ćemo zamišljati kao James Deana – u ispranom džinsu, beloj majici, kožnoj jakni, i sa tom savršeno neurednom kosom, koja je sa strane kraća, a napred ima uvijenu šišku koja nehajno pada preko čela. Ova retro frizura savršena je za one momke sa blago talasastom kosom, koji važe za zavodnike.

Izblajhana kosa sa neurednim šiškama

Platinastoplava kosa se već godinama tu i tamo provlači kao trend među muškom populacijom, a najpoznatiji izblajhani muškarci možda su reper Eminem i muzičari James Blake i Zayn Malik. Oni nam pokazuju da platinasta kosa može biti statement i da može izgledati veoma muževno, pa ako ste raspoloženi na rizik – preporučujemo vam da se oprobate u farbanju! Svakako, vaša kratka kosa brzo će porasti, pa ako išta pođe po zlu, vrlo lako se možete vratiti u svoje prirodno stanje.

Retro elegantna frizura

Već smo spomenuli frizuru kakvu je nosio James Dean, a u sličnom vremenskom periodu imali smo i pojavu onih “finih momaka”, sa kosom elegantno zalizanom na stranu, i savršenim talasima. Ovaj tip elegantne frizure ponovo se vraća u modu, a možemo ga videti na onim muškarcima koji vole minimalistički stil, klasične bele majice, košulje i odela. Ovaj stil 50-ih godina će se verovatno duže zadržati u 2021. godini.

Wannabe TV

Editors choice