Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Moda i nega

Nedelja muške mode za jesen 2022. je u toku, a ovo su 4 najbolje revije koje smo primetili

1/2

Modni svet je trenutno pod budnim okom stilista, kreatora i poznatih ličnosti – jer se paralelno odvijaju Pariska nedelja visoke mode za jesen 2021. i Nedelja muške mode za prolećnu sezonu 2022. godine. U okviru Nedelje mode za muškarce već smo mogli prisustvovati izuzetnim revijama velikih modnih kuća, kao što su Louis Vuitton i Dior, a u nastavku vam predstavljamo četiri revije koje su nam zapale za oko. Očekivanja su bila velika, i nisu izneverena, a mi pomno pratimo sledeće najnovije vesti i nove revije koje nas tek očekuju.

Na današnjoj listi nalaze se brendovi Jil Sander, Louis Vuitton, Burberry i Hermès, a o reviji modne kuće Dior, koja je nastala u saradnji sa reperom Travisom Scottom možete više pročitati ovde.

Jil Sander

Modni kreatori Lucie i Luke Meier, kreativni direktori brenda Jil Sander, zaista su izgradili jedinstvein modni pečat po kojem je brend Jil Sander postao prepoznatljiv. Njihova najnovija kolekcija jedinstveni je spoj sportskih odevnih komada koje možete nositi u okviru street style kombinacija, i dobro ukrojenih komada poput pantalona na crtu, sakoa i košulja. Ovaj neobični miks potekao je delimično i iz poslovne prošlosti Luke Meiera, koji je osam godina proveo u brendu Supreme, ali i iz njegove lične prošlosti i odrastanja u slobodnom Njujorku tokom devedesetih godina prošlog veka. Supružnici Lucie i Luk savršeno su uigran tim, koji se nadopunjuje u kreativnom smislu, a njihove kolekcije nose bezvremenski vajb.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JIL SANDER (@jilsander)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JIL SANDER (@jilsander)

Louis Vuitton

Pod kreativnim vođstvom modnog dizajnera Virgila Abloha, brend Louis Vuitton funkcioniše bolje nego ikada. Sam Virgil izjavio je kako ima osećaj da svojim kolekcijama za ovaj brend piše neku vrstu romana u nastavcima, čija srž leži u spoju diverziteta i dizajna, a od ove kolekcije u taj miks dodao je i svoje misli o kulturi i kulturnom nasleđu. Takođe, posmatrajući ovu kolekciju možemo primetiti da se Virgil dodatno oslobodio i pustio svojoj mašti na volju, kreirajući jedinstveni modni univerzum kakav bi voleo da vidi u stvarnom životu. Ova kolekcija je jasni spoj pop kulture i mode, a možemo reći i da ima edukativni uticaj. Odlikuju je jarke boje, urbani stajlinzi i kombinacija elegantnih odevnih komada sa Air Jordan patikama, u prepoznatljivom stilu Virgila Abloha.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Louis Vuitton (@louisvuitton)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Louis Vuitton (@louisvuitton)

Wannabe TV

Editors choice