Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Moda i nega

Nova generacija muških ikona stila

1/2

Ikona stila je moderan pojam, ali on se ne odnosi samo na naše mlade savremenike – nova generacija muških ikona stila dolazi da zameni Stiva Mek Kvina, Džejmsa Dina, Roberta Retforda, Rajana Goslinga…

Predstavljamo vam momke nove generacije – neki od njih još nisu dovoljno stari da bi imali svoju kreditnu karticu, ali već su uspeli da pronađu svoj stil i da budu zapaženi. Dizajneri ih obožavaju, jer momci znaju pravila, a umeju i da ih prekrše. Kada eksperimentišu, to obično uspeva!

Fionn Whitehead

Film “Dunkirk” pokrenuo je trend kopiranja frizure mladog protagoniste i niz drugih momenata inspirisanih vojskom, ali Fionn Whitehead, mladi britanski glumac, glavna je inspiracija. On je elegantan, voli klasičan stil dopunjen sitnim detaljima, kao što su dugmad, ili svileni reveri na sakou, belina košulje, visoki sjaj elegantnih cipela. Fionn izgleda tako prirodno i opušteno ovako doteran, da niko ne može posumnjati da mu nije mesto na crvenom tepihu.

Chance Perdomo

Zvezda TV serije “Chilling adventures of Sabrina” koja je rimejk serije “Sabrina The Teenage Witch” (1996-2003), a mladi Londonac je vrlo brzo postao popularan, ne samo kao glumac, nego i kao upadljivo dobro obučen momak, ležernog stila. Njegovi potezi su suptilni – kožna jakna podvrnutih rukava je odličan trik za skretanje pažnje!

Luka Sabbat

Uticajni Instagramer u usponu, koji sa dvadesetak godina ima dva miliona pratilaca, odlikuje se visoko hajpovanim uličnim stilom. Zapravo, tom ležernom stilu (sako, jednako kao i fajerka) on daje taj hajp, svojom autentičnošću i prepoznatljivom frizurom. Luka oblači brendirane komade uparene sa nečim sasvim običnim i pristupačnim i rezultat je vrlo primenljiv među muškom omladinom. Ležerno, sa naznakama elegancije, udobno i simpatično.

Anwar Hadid

Ovom momku su sestre Bella i Gigi prokrčile put – bilo je samo pitanje vremena kada će njihov mlađi brat slediti genetski blagoslovene korake svojih sestara. Hadid je razvio osećaj za lični stil, koji je najpribližnije čista destilacija stila Gen Z. Ovaj mladić svojim izgledom oživljava lik tinejdžerskog arhetipa devedestih – opušten i pristojno divalj, u modernoj sportskoj odeći neočekivanih boja, jednako kao i u crnom odelu po meri. Njegov stil je uzbudljiv, jer je nepredvidljiv – šta god da obuče, nekako ima onaj faktor posebnosti. Veoma je vešt u kombinovanju ležernih i gotovo nasumičnih komada, koji kao celina ostavljaju impresivan utisak.

Wannabe TV

Editors choice