Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Moda i nega

Nova generacija muških ikona stila

1/2

Ikona stila je moderan pojam, ali on se ne odnosi samo na naše mlade savremenike – nova generacija muških ikona stila dolazi da zameni Stiva Mek Kvina, Džejmsa Dina, Roberta Retforda, Rajana Goslinga…

Predstavljamo vam momke nove generacije – neki od njih još nisu dovoljno stari da bi imali svoju kreditnu karticu, ali već su uspeli da pronađu svoj stil i da budu zapaženi. Dizajneri ih obožavaju, jer momci znaju pravila, a umeju i da ih prekrše. Kada eksperimentišu, to obično uspeva!

Fionn Whitehead

Film “Dunkirk” pokrenuo je trend kopiranja frizure mladog protagoniste i niz drugih momenata inspirisanih vojskom, ali Fionn Whitehead, mladi britanski glumac, glavna je inspiracija. On je elegantan, voli klasičan stil dopunjen sitnim detaljima, kao što su dugmad, ili svileni reveri na sakou, belina košulje, visoki sjaj elegantnih cipela. Fionn izgleda tako prirodno i opušteno ovako doteran, da niko ne može posumnjati da mu nije mesto na crvenom tepihu.

Chance Perdomo

Zvezda TV serije “Chilling adventures of Sabrina” koja je rimejk serije “Sabrina The Teenage Witch” (1996-2003), a mladi Londonac je vrlo brzo postao popularan, ne samo kao glumac, nego i kao upadljivo dobro obučen momak, ležernog stila. Njegovi potezi su suptilni – kožna jakna podvrnutih rukava je odličan trik za skretanje pažnje!

Luka Sabbat

Uticajni Instagramer u usponu, koji sa dvadesetak godina ima dva miliona pratilaca, odlikuje se visoko hajpovanim uličnim stilom. Zapravo, tom ležernom stilu (sako, jednako kao i fajerka) on daje taj hajp, svojom autentičnošću i prepoznatljivom frizurom. Luka oblači brendirane komade uparene sa nečim sasvim običnim i pristupačnim i rezultat je vrlo primenljiv među muškom omladinom. Ležerno, sa naznakama elegancije, udobno i simpatično.

Anwar Hadid

Ovom momku su sestre Bella i Gigi prokrčile put – bilo je samo pitanje vremena kada će njihov mlađi brat slediti genetski blagoslovene korake svojih sestara. Hadid je razvio osećaj za lični stil, koji je najpribližnije čista destilacija stila Gen Z. Ovaj mladić svojim izgledom oživljava lik tinejdžerskog arhetipa devedestih – opušten i pristojno divalj, u modernoj sportskoj odeći neočekivanih boja, jednako kao i u crnom odelu po meri. Njegov stil je uzbudljiv, jer je nepredvidljiv – šta god da obuče, nekako ima onaj faktor posebnosti. Veoma je vešt u kombinovanju ležernih i gotovo nasumičnih komada, koji kao celina ostavljaju impresivan utisak.

Wannabe TV

Editors choice