Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Moda i nega

Nova generacija muških ikona stila

Levi Dylan

Nije lako nositi slavno prezime i biti svoj, ali unuku Boba Dylana to uspeva. On je izgradio respektabilnu manekensku karijeru i sopstveni prepoznatljiv stil, već sa 22 godine. Dylan nije zainteresovan za praćenje trendova – on ih postavlja, tako što sledi jedino svoje raspoloženje, instinkt i osećaj. To kod njega znači puno crne odeće, grube kožne jakne, malo printa tu i tamo – recimo tigrastog uzorka na cipelama uz havajsku košulju – kao i noćni cvikeri za prigušivanje svetlosti reflektora (koji su mu upereni u lice čim se negde pojavi).

Cole Sprouse

Od Džastina Timberlejka do Rajana Goslinga, izgleda da postoji forma prema kojoj junaci Diznijevog kanala izrastaju u ikone stila. Ali niko nije očekivao da će plavokosi blizanci iz “Suite Life Of Zack And Cody” tako zablistati. Doduše, obojica su izuzetno izgradili svoj stil, ali dok se Dylan od početka sklanjao iz centra pažnje, Cole je sasvim opušteno zauzeo to mesto i postao zvezda, sa svojim zanimljivim stilom u koji uklapa srednjevekovne komade poput čipkanih bluza i nabranih pantalona.

Presley Gerber

Još jedan momak čiji je put posut zvezdanim prahom, koji je prigrlio svoju sudbinu – sin Sindi Kraford je naprosto dobitnik na DNK lutriji. Ali, ovaj mudri momak se ne oslanja samo na genetiku. Kombinujući retro-klasičan stil (havajka, fajerka), prilagođavajući formalne komade ležernom načinu nošenja, Gerber pomera granice muške mode.

Charles Melton

Ako za trenutak možete da sklonite pogled sa njegove fascinantne frizure, otkrićete da se Melton odlikuje sopstvenim, autentičnim stilom (sasvim adekvatno, uz takvu kosu). On voli maštovitu odeću, koja izgleda klasično samo na prvi pogled, neobične košulje i udobne patike. “On je savršen primer nove pasmine mladog glumca, koji drži prst na pulsu stila” – jedan je od komentara modnih stilista.

Joe Keery

Još jedan mladi glumac čija kosa skreće i zadržava pažnju. Njegov stil podseća na pedesete i školski vintidž fazon. On nosi džins, teksas košulje – i upadljivu, bujnu frizuru, koja prkosi gravitaciji.

Naslovna fotografija: instagram.com/levidylan6

Brankica Milošević

Wannabe TV

Editors choice