Ako vam je stalo do mode i najnovijih trendova onda definitivno treba da znate šta je ono što se nikako ne sme naći u vašem ormaru ovog proleća. Prosto, neki trendovi su ili prošli ili je vreme da ih vi prerastete, a upravo zbog toga, mi vam nudimo i alternativu, odnosno zamenu tim komadima garderobe koja će biti sasvim adekvatna.

Najpre, sasvim logično, pošto je napolju proleće i sunce, sigurno više nećete nositi jaknu sa krznom. Vreme je da je odložite za sledeću zimu, a umesto toga odaberete “laganiju” varijantu. Za ovu sezonu odgovaraće vam tanja, šuškava jaknica koju ćete moći da nosite uz sve vaše omiljene odevne kombinacije poput džinsa i majice ili ležernije košulje. U skladu sa ostalom garderobom ali i svojim ukusom, odaberite boju koja će vam najviše odgovarati, a dobar izbor će biti i model sa kapuljačom jer proleće ume da nas iznenadi i ponekim pljuskom.

jakna1 Ove komade garderobe obavezno IZBACI iz svog ormara jakna 2 Ove komade garderobe obavezno IZBACI iz svog ormara

Ono što ste sigurno prerasli, makar kad su u pitanju neke formalnije prilike, definitivno su pantalone sa džepovima. Naravno, nosite ih po kući ili kada izađete da “izblejite” sa drugarima, ali za posao ili neke ozbiljnije događaje, zaboravite na njih. Umesto toga, odaberite elegantnije, ali ipak ležerne modele pantalona koji će vam se odlično slagati sa košuljom i dobrim, kvalitetnim cipelama. Odlučite se za neke u svetlim nijansama, jer su upravo takve boje apsolutni hit ovog proleća!

pantalone2 Ove komade garderobe obavezno IZBACI iz svog ormara pantalone 2 Ove komade garderobe obavezno IZBACI iz svog ormara
Comments