Plitke patike na navlačenje su dobar izbor za svakodnevne kombinacije i savršeno se uklapaju sa farmericama i jednostavnim majicama. One su jako udobne i praktične za nošenje, ali probajte da ih izbegnete kada idete na posao, sastanke ili druge ozbiljnije prilike. Umesto toga, bolji izbor su ležerne cipele od prevrnute kože koje nisu previše “nalickane” i elegantne, ali vam daju određenu dozu profesionalnosti koju sama prilika nalaže. Takođe, jako su moderne tako da sa njima nikada nećete pogrešiti. Ono što je dobro kod ovog modela jeste što postoji u različitim bojama, tako da je samo potrebno da odaberete onaj koji vam se najbolje uklapa sa ostatkom garderobe.

patike1 Ove komade garderobe obavezno IZBACI iz svog ormara patike 2 Ove komade garderobe obavezno IZBACI iz svog ormara

Na kraju, ono što bi svakako trebalo da izbegavaš jesu duksevi sa kapuljačom na navlačenje. Ako želiš da dan provedeš izležavajući se kod kuće i ne radeći ništa, oni su dobar izbor. Za trening, takođe. Ali, ako ti je stalo do toga da izgledaš moderno i stilizovano, zameni ih tankim, bomber jaknama sa rajsferšlusom  ili ležernijim i jednostavnijim modelima sakoa. Čak i za svakodnevne street style autfite, oni će biti sasvim odgovarajući.

duks Ove komade garderobe obavezno IZBACI iz svog ormara duks 2 Ove komade garderobe obavezno IZBACI iz svog ormara

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramu, Facebooku, Twitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!

Izvori fotografija: www.fashionbeans.com, www.fashionends.com

Ivana Tomić

Comments