Cena transplantacije kose i na šta pacijenti moraju da obrate pažnju pri odabiru ordinacije?

Obzirom da se radi o estetskoj proceduri uvek treba gledati koji lekar ima najviše iskustva i daje najbolji rezultat, a manji akcenat davati na cenu same procedure. Cena se često formira po dlaci, ali nekada i regionalno. Pojedine ordinacije zbune klijenta sa netačnim informacijama kroz razne marketinške poteze nudeći potencijalnim pacijentima od 5000-8000 dlaka po danu uz povoljne uslove plaćanja i znatno nižom cenom nego u drugim klinikama. Treba biti oprezan kod takvih ponuda iz razloga, jer uglavnom takve ordinacije presade manji broj folikula koji predoče na konsultacijama, a pored toga samu proceduru izvode doktori bez veće prakse i bez dugogodišnjeg iskustva. Kao posledica je retka kosa i loš finalni rezultat.

Ovi poznati muškarci uradili su TRANSPLANTACIJU kose3 Ovi poznati muškarci uradili su TRANSPLANTACIJU kose

Ordinacija sa najsavremenijom metodom transplantacije kose AHT se bitno razlikuje od drugih metoda što ovu ordinaciju čini vodećom u presađivanju kose kako kod nas tako i u celom regionu.

Presađivanje kose je danas rutinski metod koji možete obaviti za samo jedan dan, bez bola uz potpuno prirodan izgled. Zakažite besplatne konsultacije da rešimo vaš problem sa kosom.

Ovi poznati muškarci uradili su TRANSPLANTACIJU kose4 Ovi poznati muškarci uradili su TRANSPLANTACIJU kose

Zapratite svoj omiljeni magazin na Youtubeu, Instagramu, Facebooku, Twitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Comments