River Phoenix u teksas košulji

Još jedno poznato lice iz devedesetih godina je glumac River Phoenix, stariji brat takođe poznatog Joaquina Phoenixa. On je bio jedan od srcolomaca ovog perioda, poznat po svojoj plavoj kosi srednje dužine i grunge stilu. Rivera smo često mogli videti u teksasu, a on je voleo da kombinuje teksas košulje sa teksas farmerkama u drugačijem tonu. Njegova boja bila je plava, pa ako i vama tonovi plave dobro pristaju, predlažemo vam da kao stilsku inspiraciju uzmete upravo Rivera.

Denzel Washington u belom odelu

Da li ste ikada videli Denzela Washingtona u belom odelu? Ukoliko niste, vreme je da to učinite jer ćete verovatno i sami odmah poželeti da probate jedno i konačno ćete iz glave uspeti da izbacite sliku sebe sa male mature u belom sakou koji vam verovatno nikako nije pristajao. Trik kojim se Denzel poslužio je da je odelo uklopio uz kardigan, i mada vam ovo možda ne bi palo na pamet – vreme je da i sami probate ovu kombinaciju.

Benicio Del Toro u havajskoj košulji

Šmeker Benicio Del Toro jedan je od ljudi koji su jednostavno zračili šarmom tokom devedesetih godina, a bilo je dovoljno da obuče havajsku košulju i kožnu jaknu. Ray-Ban naočare u kosi samo su plus, i čini nam se da je ovo jedini način na koji ćemo odsad pa nadalje nositi ovaj tip košulje.

Naslovna fotografija: instagram.com/90s.daily

Jovana Pantić

Comments