Jesenja sezona je došla odjednom – posle miholjskog leta i lagane garderobe, dugi rukavi i topli pokrivači su prekon noći postali neophodni. Sa promenom godišnjeg doba, treba da promeniš i parfem, a dizajneri su se postarali da ponude odličan izbor muških mirisa.

Gucci Memoire D’une Odeur

Guccijev najnoviji parfem miriše kao što na francuskom zvuči – primamljivo i obećavajuće. Ovo je prvi uniseks parfem italijanske modne kuće i inspirisan je hipi stilom – kamilica i jasmin su glavne note, što stvara intrigantni mineralni šmek, koji će sigurno postati klasik.

Dior Sauvage Parfum

Prvobitni Sauvage, lansiran je davne 1966. godine i bio je glavna investicija za Dior. Sada ovaj miris doživljava renesansu, uz reklamnu kampanju koja je angažovala Johnny Deppa i možemo očekivati da će biti isto tako unosna, kao i franšiza “Pirati sa Kariba”. Novi Sauvage miriše na bergamot, mandarine sa kremastom i toplom egozotičnom notom.

parfem 1 Parfemi koje treba da probaš ove jeseni

Eau de Parfum Calvin Klein Eternity

Ovaj brend je proizveo neke od najatraktivnijih mirisa svih vremena – nova verzija ovog parfema za savremene muškarce, sadrži novi drvenasti šmek, uz dodatak veličanstvenog čempresa. Tamno i osvežavajuće. A vreme će pokazati da li će postati hit.

Jean-Paul Gaultier Le Beau

Pretenciozna bočica u obliku muškog torzoa, sa zlatnim smokvinim listom (radi skromnosti), nagoveštava Gaultierovu sklonost ka dramatičnom i efektnom. Miris sadrži bergamot, kokosovo drvo i Tonka pasulj – kao sa jelovnika nekog eksluzivnog restorana. Drvenasta slatkoća izbalansirana je osvežavajućim citrusima, a ukupni efekat je gotovo jestiv – da ti voda pođe na usta.

Comments