Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Moda i nega

Parfemi koje treba da probaš ove jeseni

1/2

Jesenja sezona je došla odjednom – posle miholjskog leta i lagane garderobe, dugi rukavi i topli pokrivači su prekon noći postali neophodni. Sa promenom godišnjeg doba, treba da promeniš i parfem, a dizajneri su se postarali da ponude odličan izbor muških mirisa.

Gucci Memoire D’une Odeur

Guccijev najnoviji parfem miriše kao što na francuskom zvuči – primamljivo i obećavajuće. Ovo je prvi uniseks parfem italijanske modne kuće i inspirisan je hipi stilom – kamilica i jasmin su glavne note, što stvara intrigantni mineralni šmek, koji će sigurno postati klasik.

Dior Sauvage Parfum

Prvobitni Sauvage, lansiran je davne 1966. godine i bio je glavna investicija za Dior. Sada ovaj miris doživljava renesansu, uz reklamnu kampanju koja je angažovala Johnny Deppa i možemo očekivati da će biti isto tako unosna, kao i franšiza “Pirati sa Kariba”. Novi Sauvage miriše na bergamot, mandarine sa kremastom i toplom egozotičnom notom.

parfem 1 Parfemi koje treba da probaš ove jeseni

Eau de Parfum Calvin Klein Eternity

Ovaj brend je proizveo neke od najatraktivnijih mirisa svih vremena – nova verzija ovog parfema za savremene muškarce, sadrži novi drvenasti šmek, uz dodatak veličanstvenog čempresa. Tamno i osvežavajuće. A vreme će pokazati da li će postati hit.

Jean-Paul Gaultier Le Beau

Pretenciozna bočica u obliku muškog torzoa, sa zlatnim smokvinim listom (radi skromnosti), nagoveštava Gaultierovu sklonost ka dramatičnom i efektnom. Miris sadrži bergamot, kokosovo drvo i Tonka pasulj – kao sa jelovnika nekog eksluzivnog restorana. Drvenasta slatkoća izbalansirana je osvežavajućim citrusima, a ukupni efekat je gotovo jestiv – da ti voda pođe na usta.

Wannabe TV

Editors choice