Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Kad ti uspeh izmiče i veruješ da si luzer

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Savladaj 10 veština rešavanja problema

Taktike za izbegavanje “sagorevanja” na poslu

Parfemi koje treba da probaš ove jeseni

Parfemi koje treba da probaš ove jeseni

Floris London Vert Fougere

Ovo je klasičan stil muškog mirisa koji uključuje mešavinu bilja i začina sa stalnim notama lavande, hrastovine, mahovine i kumarina. Najstariji britanski proizvođač parfema, Floris, stvorio je svoju prvu interpretaciju stila građenog skoro dvadeset godina. Vert Fougere sadrži englesku i francusku lavandu i zamagljenu bazu od kašmira i pačulija. Kao šetnja šumom, a zatim uživanje u udobnoj fotelji pored kamina.

K By Dolce & Gabbana

Ovo je potpuno novi miris kompanije Dolce & Gabbana – K kao King, nema greške, a ako nekome nije jasno, tu je raskošna kruna na zapušaču elegantne bočice. Sveža cirtrusno-cvetna nota, sa daškom smreke, žalfije i vetivera, izdvaja se iz mešavine geranijuma, mirisa šume i začinskog bilja.

parfemi 1 Parfemi koje treba da probaš ove jeseni

Jimmy Choo Urban Hero

Parfem za gradske heroje promoviše dnevno brižno i džentlmensko ponašanje savremenog muškarca. Ako ustaješ trudnicama i bakama u prevozu, otvaraš damama vrata, priskačeš da poneseš torbe komšinici, ili da pomogneš mladoj mami da spusti kolica, ti si taj urbani heroj i ovo je parfem za tebe. Crni biber, limunski kavijar (ne miriše na ribu), sivi aber i kožna nota karakterišu parfem čuvenog proizvođača cipela.

Jo Malone Poppy & Barley Cologne

Ovaj brend je ponovo kreirao uzbudljiv i autentičan parfem, koji miriše na romantiku engleskog sela u letnjoj noći. Crna ribizla, sa makom koji daje svežinu, ječam i mošusna baza. Ženama se jako sviđa.

Acqua Di Parma Signatures Of The Sun Collection: Oud

Izbor deset mirisa sadrži šest intenzivnih parfema upakovanih u elegante crne staklene bočice i četiri svetlije, cvetne varijante. Teško je odabrati jedan u ovoj seriji, ali ne možeš pogrešiti ni sa jednim od njih, naročito u sve hladnijim danima, sve bližim zimi.

Fotografije: unsplash.com

Brankica Milošević

Wannabe TV

Editors choice