Kako dođe proleće tako dođu i muke mnogih đaka koji napuštaju uskoro svoje školske klupe u kojima su bili godinama, a sele se u neke druge. Nisu samo ti problemi koji se stvaraju, već kreću i razmišljanja o tome šta dalje raditi, za koju novu školu ili profesiju se odlučiti, a pre svega toga dolazi i jedan veliki dan u životu svakog čoveka, matura. Specifična noć kojoj se svi raduju obojena je uvek euforijom, savršenim raspoloženjem i dugo smišljanim modnim kombinacijama. Iako se većina odlučuje za elegantne izglede, odela, neki klasičan izgled uz kravate i leptir mašne, uvek ima i onih koji bi sve to da pojednostave, ali da ujedno ostave i svoj pečat u garderobi koju ponesu, te da uzmu veliki deo pažnje prisutnih.

Ako ste vi jedan od onih muškaraca koji voli casual look koji uvek oplemenite nekim detaljem ili nečim drugim što svima daje do znanja da ste to baš vi sve uklopili, onda će ovaj tekst biti pravi za vas. Donosimo nekoliko predloga modnih kombinacija za ovaj veliki dan koji ćete sigurno pamtiti tokom celog života, pa vam je zaista potrebno da zasijate kada se pojavite.

Nije uvek potrebno da za neke posebne dane nosite odela, košulje i kravate kako biste izgledali sjajno i kako biste bili elegantni. Sve to možete postići i izgledom koji je dosta opušteniji, ali koji će učiniti da svima zastane dah kada vas ugledaju. Savršen odevni predmet za ovo jesu pantalone, ali ne obične, već neke koje imaju floralni print, neku šaru po sebi ili tome slično. Ako se odlučite za jedne ovakve, ne birajte ih u jarkim bojama, jer će izgledati prenapadno, neka smirenija boja uz šare ili print biće baš ono što želite. Kada su u pitanju ovakve pantalone, bela košulja je uz njih najbolja, a uz sve to možete dodati neki sako ili kardigan koji može biti i dug. Poigrajte se i modnim dodacima, pa stavite neki šešir u boji kardigana, stavite neki kaiš koji će se slagati uz vaše cipele i spremni ste za maturski plesni podijum.

3 Predlozi za maturu: Odlučite se za LEŽERNI izgled

Za one koji vole autentičniji izgled ovo će biti sjajna inspiracija. Spojite dosta toga na sebi, spajajte nespojive komade i dobićete apsolutno savršeni izgled.  Karirane pantalone, košulja jednostavnijeg kroja, leptir mašna koja može biti sa nekim printom ili “otkačenim” radom. Stavite preko jednu kožnu jaknu u boji, metalni sat, kaiš i na kraju se poigrajte obućom. Cipele i kaiš jarkih boja će se istaći u ovoj kombinaciji, a vi ćete izgledati apsolutno trendi i veoma zasenjujuće ove večeri.

4 Predlozi za maturu: Odlučite se za LEŽERNI izgled
Comments