Za one koji vole zemljane tonove, smirene i zaista ležerne kombinacije u kojima se mogu pojaviti na ovom događaju, svakako imamo savet. Farmerke i bela majica su uvek dobro došli u svakom look-u i u svakoj prilici. Tada odaberite samo obuću koja je nešto elegantnija i preko majice obucite običan kardigan ili kožnu jaknu. Za one koji vole trendove i pomno ih prate, možete jednu kariranu košulju, takođe zemljanih, neutralnih boja, da zavežete oko struka i tako malo ulepšate celokupni izgled.

2 Predlozi za maturu: Odlučite se za LEŽERNI izgled

Volite ležerno, ali i elegantno? Sakoi u boji su onda šiveni za vas. Farmerke ili neke pantalone sa belom majicom ili košuljom, ali može to naravno biti i neka crna kombinacija, obogatite jednim sakoom u jarkoj boji i uspećete da zaista budete primećeni u svakom trenutku. Ovakve kombinacije su dosta jednostavne, ali veoma efektne, jer manje je nekada više. Neki ljubičasti, plavi, zeleni, ili u nekoj drugoj boji, sako će vam odlično poslužiti, a vaš izgled odisaće umerenom elegancijom.

71 Predlozi za maturu: Odlučite se za LEŽERNI izgled

Ukoliko niste ljubitelji preteranog broja odevnih komada na sebi rešenje je jednostavno, košulja i pantalone će biti dovoljni. Kada se odlučite na ovaj korak dobro bi bilo da se poigrate nekim aksesoarom, pa da dodate neki šešir, upečatljiv sat, ešarpu ili neke zaista cool cipele.

51 Predlozi za maturu: Odlučite se za LEŽERNI izgled
Comments