Otkrijte savršene muške patike za slobodno vreme uz brend Puma. Sa širokim izborom modela koji kombinuju moderan dizajn, vrhunsku udobnost i funkcionalnost, Puma obezbeđuje obuću za svačiji ukus. Svaki model koji smo izdvojili iz domaće ponude predstavlja savršen balans između retro izgleda i najsavremenijih tehnologija, nudeći izuzetnu amortizaciju, prianjanje i potporu stopalu. Pojedini modeli unose dašak avanture u urbano okruženje, dok drugi oživljavaju klasični dizajn sa modernim obrtom. Bez obzira na vaš lični stil ili potrebe, Puma muške patike za slobodno vreme predstavljaju kombinaciju trendi izgleda, izuzetne udobnosti i izdržljivosti, spremne da vas prate u svim životnim avanturama.

Puma patike iz domaće ponude – prema izboru WMAN stilista

Puma Palermo

Patike u crnoj boji sa belom crtom predstavljaju savršen spoj elegancije i sportskog duha. Njihov minimalistički dizajn čini ih pogodnim za svakodnevno nošenje, dok kvalitetni materijali obezbeđuju dugotrajnost i udobnost. Gumeni đon prianja na različite podloge, omogućavajući sigurno kretanje u urbanim uslovima.

puma 1 Puma patike: Modeli koji spajaju stil, udobnost i funkcionalnost

Puma Club

Puma CLUB predstavljaju savršenu kombinaciju modernog dizajna i izuzetne udobnosti. Svestrani beli colorway omogućava lako uklapanje u različite autfite, dok gumeni đon pruža odlično prianjanje na urbanim površinama. Uprkos retro izgledu, ove patike su opremljene SoftFoam+ ‘čarapa’ tehnologijom koja obezbeđuje vrhunsku amortizaciju, smanjuje zamor stopala i pruža osećaj sigurnosti i potpore. Idealan izbor za muškarce koji cene stil, udobnost i funkcionalnost, spremne su da donesu dozu sportskog duha i urban šika u svakodnevnom životu, održavajući stopala odmornim.

puma 2 Puma patike: Modeli koji spajaju stil, udobnost i funkcionalnost

Zelene Puma Palermo

Za ljubitelje živopisnih boja, Puma Palermo patike u zelenoj nijansi su pravi izbor. Unose svežinu i energiju u svaki autfit, čineći ga dinamičnijim i privlačnijim. Zahvaljujući pažljivo osmišljenom dizajnu, pružaju optimalnu potporu stopalu tokom celog dana, što ih čini idealnim za aktivne muškarce koji cene stil i udobnost.

puma 3 Puma patike: Modeli koji spajaju stil, udobnost i funkcionalnost

Puma patike Plexus

Ove patike donose dašak avanture u svakodnevni život modernog muškarca. Njihov neobični izgled inspirisan je terenskom obućom, ali prilagođen urbanom okruženju. Visokokvalitetni materijali i inovativne tehnologije obezbeđuju vrhunsku udobnost i zaštitu stopala, čak i pri dugotrajnom nošenju. Idealan su izbor za muškarce koji traže izdržljivu i stilski versatilnu obuću.

puma 4 Puma patike: Modeli koji spajaju stil, udobnost i funkcionalnost

Puma patike Morphic retro

Predstavljajući omaž klasičnom dizajnu, ove patike dolaze sa modernim obrtom. Njihov retro izgled budi nostalgiju, dok istovremeno idu u korak sa aktuelnim trendovima. Mekani i fleksibilni materijali omogućavaju prirodne pokrete stopala, pružajući osećaj lakoće pri svakom koraku. Savršene su za muškarce koji cene vintage stil, ali ne žele da žrtvuju udobnost.

puma 5 Puma patike: Modeli koji spajaju stil, udobnost i funkcionalnost

Puma Blktop Rider Expeditions

Blktop Rider Expeditions patike su savršen izbor za avanturiste koji žele da istraže grad u stilu. Inspirisane outdoor obućom, kombinuju izdržljivost i urbani dizajn. Kvalitetni materijali i pažljivo osmišljeni detalji obezbeđuju optimalnu udobnost i dugotrajnost, spremni da izdrže sve izazove modernog života. Inovativna đon tehnologija pruža izvanredno prianjanje i amortizaciju, omogućavajući sigurno kretanje na različitim podlogama. Sa Puma Blktop Rider Expeditions patikama, svaki dan postaje uzbudljiva ekspedicija kroz urbanu džunglu, gde stil i funkcionalnost idu ruku pod ruku.

puma 6 Puma patike: Modeli koji spajaju stil, udobnost i funkcionalnost

Puma Blktop Rider Prepp

Blktop Rider Prepp patike su inspirisane kultnim modelima iz osamdesetih godina, donoseći duh prošlosti u savremeno doba. Njihov upečatljiv dizajn sa kombinacijom različitih materijala i boja privlači pažnju, dok inovativna đon tehnologija obezbeđuje odličnu amortizaciju i prianjanje, pružajući vrhunsku udobnost tokom celog dana. Idealne su za muškarce koji žele da iskažu jedinstven stil i ostave utisak gde god da se pojave.

puma 7 Puma patike: Modeli koji spajaju stil, udobnost i funkcionalnost

Pročitajte i ovo: Converse patike: Modeli za urbani stil iz domaće ponude

Naslovna fotografija: pinterest.com

Nikola Gudelj

Comments