Kid Cudi

Rep muzičar Kid Cudi takođe uživa u bradi od nekoliko dana, a uklopio ju je uz kratku kosu u pink boji. Ako želite da vam kosa bude u prvom planu i ne plašite se eksperimentisanja s bojom, kratka brada je pravi izbor za vas. Sa kratkom bradom ublažićete efekat neobične kose, tako da se ona ističe, ali da na vama deluje kao sasvim prirodna i normalna stvar.

David Beckham i James Harden 

Fudbaler David se odlučio za klasičnu bradu srednje dužine, koju je spontano pustio, ali zato je košarkaš James bradu pustio u stilu “go big or go home”. Ovaj tip veoma duge brade zahteva češću stilizaciju i oblikovanje i nije više toliko popularan, ali opstaje kao opcija. Bilo kako bilo, kao i sa puštanjem kose, ako želite ovaj tip brade budite uporni, strpljivi i spremni na čekanje da ona dostigne željenu dužinu.

Cam Newton

Američki kvoterbek Cam Newton nosi kratku bradu, iako ona nije veoma gusta i ne prekriva mu veliki deo obraza. I iskreno, iz ženskog ugla, odlično mu stoji i nama to ništa ne smeta. Zato, ako nemate previše gustu bradu, slobodno je pustite i stilizujte je tamo gde je gušća. Jedino što vam predlažemo je da je ne puštate da bude previše duga, jer će bolje izgledati kada je kraća, usled gustine.

Naslovna fotografija: instagram.com/creativeinspomagazine

Jovana Pantić

Comments