Sa lepim vremenom dolazi i lagana garderoba, koja veoma prija gde god da se nađete, jer složićete se svi da tokom zime dosade teške zimske jakne, kaputi i debeli džemperi. Zato se svi raduju prvi zracima Sunca u proleće kada je moguće izaći iz kuće bez ikakvih šalova, kapa, rukavica i svega onoga što ume veoma da sputava. Najviše se svi raduju laganim košuljama, tankim pantalonama, ali i šortsevima koji su muškarcima jedan od majomiljenijih komada garderobe.

Baš zbog toga što im polako dolazi vreme za nošenje, odlučili smo se da vam predložimo kako da različite šortseve nosite uz košulje. One nisu samo za odela, pantalone, eventualno farmerke, već košulje možete nositi uz sve. Uostalom, tako ćete podsećati na muškarce iz filmova koji šetaju plažom i na taj način često upoznaju ljubav svog života. Svakako ćete se uz ovako fine i lagane odevne komade osećati kao da ste na moru i gledate zalazak Sunca, pa nemojte propustiti priliku da sebi date ovaj osećaj i ugođaj.

Šortsevi u različitim bojama apsolutni su hit već nekoliko sezona. Iako su dugo označavali deo sportske opreme, oni sada izgledaju sve elegantnije i mogu se poneti u različitim prilikama, a kada ih imate u nekim jačim, jarkim bojama, mogu biti nosilac celog outfit-a. Ako želite opušteniju kombinaciju u kojoj možete da se krećete svuda kroz grad, odete na neki izlet, popodnevnu kaficu ili možda posetu nekom parku, zoo-vrtu, uz šorts je najbolje obući teksas košulju.

šorts Street style: Iskombinujte ŠORTS uz košulje

Teksas košulje su se u muške garderobere vratile na velika vrata pre dve, tri godine, budući da ih nije bilo dugo. Svetliji ili tamniji džins, sa dodacima drugih materijala, sa različitim šarama, sve su veoma nosive i savršeno odgovaraju mnogim kombinacijama. Međutim, kada se odlučite da je obučete uz neki šorts u boji, najbolje bi bilo da je košulja bez ikakvih šara, već jednobojna, tamna ili svetla, kako se ne bi previše toga “dešavalo” na vama. Uz sve ovo možete obuti i neke mokasine ili espadrile, te ste postigli pravi modni pogodak.

šorts5 Street style: Iskombinujte ŠORTS uz košulje
Comments