Teksas, od kepera ili nekog drugog materijala, šortsevi su savršeni uz bele košulje. Bele košulje se mogu nositi svuda i uvek, ne postoji komad odeće koji je tako lako uklopiti uz nešto, a da uvek izgledate savršeno. Zato ni nije čudno što sasvim odlično ide uz šortseve i bermude. Budući da je bele boje, daje vam puno mogućnosti za dalje eksperimentisanje. Šorts može biti u nekoj jarkoj boji, sa šarama, ili se pak možete odlučiti za neki jednostavan, i celokupan izgled obogatiti obućom i modnim dodacima, kao što su zanimljivi kaiševi u boji, ešarpe, neke zanimljive kožne narukvice i ostalo.

šorts2 Street style: Iskombinujte ŠORTS uz košulje šorts4 Street style: Iskombinujte ŠORTS uz košulje

A možete postići i pravi poslovni lookčak i ako ste obukli šorts. Naravno, nećete moći baš da odete u kancelariju u ovoj kombinaciji, ali ako imate posao koji se rešava napolju u hodu ili ste na nekom “opuštenijem” radnom mestu, onda će ovo biti savršen izbor za vas.

šorts8 Street style: Iskombinujte ŠORTS uz košulje

Ako volite monohromatski izgled, koji je jednostavniji, opet možete postići to kombinacijom ova dva odevna komada. Neka budu u istoj ili sličnoj boji i izgledaće apsolutno moderno i trendi. Ali, pošto je to prilično jednostavno, razbijte monotoniju nekim zanimljivim cipelama koje imaju na sebi neki prošiveni rad ili su u kombinacijama nekoliko sličnih nijansi neke boje.

šorts3 Street style: Iskombinujte ŠORTS uz košulje
Comments