Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Moda i nega

#styleinspo – glumac Tom Ellis iz serije Lucifer

1/2

Da li ste do sada imali priliku da pogledate seriju Lucifer? Ukoliko niste, za početak vam preporučujemo da uključite Netflix i spremite se za celovečernji binge watching serije koja prati život ni manje ni više nego samog Đavola na zemlji, koji je odlučio da postane policijski saradnik detektivki pod imenom Chloe. Iako mu naravno niko ne veruje da je zaista onaj koji tvrdi da jeste, kako se priča razvija, tako sve izlazi na videlo. Ova serija, iako ne toliko inovativna, odlična je za razonodu u danima koji su pred nama, a svoju popularnost do sada ponajviše je stekla upravo zbog harizmatičnog britanskog glumca Toma Ellisa, koji igra Lucifera, i koji se, kako u seriji, tako i u privatnom životu, ističe svojim jedinstvenim stilom. U nastavku vam predstavljamo neke od njegovih stilskih izbora, koji bi vas mogli inspirisati ove jeseni.

Đavo nosi crveno

Poznato je da je crvena boja vatre, pakla i samog Đavola, pa ukoliko u zimskim mesecima poželite da se elegantno obučete a opet izađete iz klasičnih principa, preporučujemo da u stilu Lucifera obučete crvenu, odnosno bordo košulju, uz klasično crno odelo. Ovaj jednostavni dodatak boje uneće dinamiku u vaš stil, a učiniće da izgledate samopouzdano i moćno.

Sivi sako i bela majica

Sivi sako je odevni komad koji bi svaki muškarac trebalo da ima u svom garderoberu, a ove sezone sive nijanse će biti u trendu. Sivi sako možete nositi i uz pantalone i uz opušteni džins, kao i belu majicu – po uzoru na Toma. Sa ovim odevnim komadom ne možete pogrešiti, a savršen je izbor za dejt sa novom osobom u vašem životu.

Wannabe TV

Editors choice