Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Moda i nega

#styleinspo – glumac Tom Ellis iz serije Lucifer

1/2

Da li ste do sada imali priliku da pogledate seriju Lucifer? Ukoliko niste, za početak vam preporučujemo da uključite Netflix i spremite se za celovečernji binge watching serije koja prati život ni manje ni više nego samog Đavola na zemlji, koji je odlučio da postane policijski saradnik detektivki pod imenom Chloe. Iako mu naravno niko ne veruje da je zaista onaj koji tvrdi da jeste, kako se priča razvija, tako sve izlazi na videlo. Ova serija, iako ne toliko inovativna, odlična je za razonodu u danima koji su pred nama, a svoju popularnost do sada ponajviše je stekla upravo zbog harizmatičnog britanskog glumca Toma Ellisa, koji igra Lucifera, i koji se, kako u seriji, tako i u privatnom životu, ističe svojim jedinstvenim stilom. U nastavku vam predstavljamo neke od njegovih stilskih izbora, koji bi vas mogli inspirisati ove jeseni.

Đavo nosi crveno

Poznato je da je crvena boja vatre, pakla i samog Đavola, pa ukoliko u zimskim mesecima poželite da se elegantno obučete a opet izađete iz klasičnih principa, preporučujemo da u stilu Lucifera obučete crvenu, odnosno bordo košulju, uz klasično crno odelo. Ovaj jednostavni dodatak boje uneće dinamiku u vaš stil, a učiniće da izgledate samopouzdano i moćno.

Sivi sako i bela majica

Sivi sako je odevni komad koji bi svaki muškarac trebalo da ima u svom garderoberu, a ove sezone sive nijanse će biti u trendu. Sivi sako možete nositi i uz pantalone i uz opušteni džins, kao i belu majicu – po uzoru na Toma. Sa ovim odevnim komadom ne možete pogrešiti, a savršen je izbor za dejt sa novom osobom u vašem životu.

Wannabe TV

Editors choice