Bademantil je nekada skroz okej

Ove godine smo svi mnogo vremena proveli u privatnosti svojih domova, a mnogi od nas sa svojim voljenima – tako da ukoliko se do sada niste oslobodili pred svojom partnerkom, možda je pravi trenutak da to učinite. Obucite svoj omiljeni, komfrorni bademantil u kojem volite da provodite vreme i iznenadite svoju partnerku – verujte nam, neće joj zasmetati!

Tregeri su ponovo in

Ako ste ljubitelji vintage stila i retro odevnih komada, obradovaće vas činjenica da su tregeri ponovo u modi. Tregeri mogu učiniti neobičnijim svaki vaš elegantni look, a onaj casual mogu da upotpune i daju mu classy notu. Iako vas možda asociraju na Peaky Blinders seriju, verujte nam – u njima ćete izgledati savršeno moderno.

Bezvremenski all black stajling

Sa all black stajlingom nikada ne možete da omanete, a Tom to dobro zna. Ukoliko želite da postignete dodatni kul efekat, uz ovaj look od aksesoara stavite crne naočare za sunce, takozvane “rejbanke”. Izgledaćete kao urbana rock zvezda, a devojke će to sigurno primetiti, pa se nemojte začuditi ako neka odluči da vam priđe u izlasku.

Naslovna fotografija: instagram.com/officialtomellis

Jovana

 

Comments