Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Moda i nega

#styleinspofriday – Shia LaBeouf

1/2

Čuveni glumac Shia LaBeouf, koji nam uskoro predstavlja film “Pieces of a Woman“, koji će biti dostupan na Netflix-u od sedmog januara naredne godine – poznat je po svom izuzetnom talentu, koji gradi još otkako je bio dete. Ipak, uz jedinstvenu i drugotrajnu karijeru, on je javnosti poznat i po svojim performans sposobnostima – koje je pokazao u muzičkom spotu za pesmu “Elastic Heart” muzičarke Sia, a i po svom neobičnom, unikatnom stilu. Njegov stil bismo mogli opisati kao urban i casuala ponekad čak i možda “previše opušten”, jer u mnogim situacijama izgleda kao da ga potpuno nije briga šta je na sebe obukao – a kad ga bolje osmotrimo, shvatimo da je to u potpunosti promišljeno, možda podsvesno, i da je sve na svom mestu. U nastavku teksta prikazujemo ti nekoliko njegovih outfita koji bi te mogli inspirisati.

Statement jakna i neutralne pantalone

Ukoliko ste ljubitelji dobrih i efektnih jakni, ovaj stajling će vam se sigurno dopasti. Shia nosi jarkocrvenu jaknu sa simbolom košarkaškog kluba “Chicago Bulls“, koja kao što možete videti nije rezervisana samo za sportske događaje i ljubitelje košarke, a s obzirom na to da je fokus na jakni – Shia je uklopio uz neutralne sive pantalone, bele čarape i bele patike, i jednostavni kačket.

Vintage jakna sa resama

Shia je očigledno fan neobičnih, atraktivnih i statement jakni, a ovog puta odlučio se za retro jaknu od svetlobraon kože, sa resama. Ipak, on je kompletan look uspeo da učini veoma savremenim, time što je jaknu uklopio uz moderni, all grey outfit. Sivi tonovi su ove sezone u trendu, o čemu smo pisali i ovde – a Shia naravno to dobro zna. Uz sivu duksericu i pantalone, Shia je, u svom stilu, uklopio bele patike i čarape.

Wannabe TV

Editors choice