Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Moda i nega

#styleinspofriday – Shia LaBeouf

1/2

Čuveni glumac Shia LaBeouf, koji nam uskoro predstavlja film “Pieces of a Woman“, koji će biti dostupan na Netflix-u od sedmog januara naredne godine – poznat je po svom izuzetnom talentu, koji gradi još otkako je bio dete. Ipak, uz jedinstvenu i drugotrajnu karijeru, on je javnosti poznat i po svojim performans sposobnostima – koje je pokazao u muzičkom spotu za pesmu “Elastic Heart” muzičarke Sia, a i po svom neobičnom, unikatnom stilu. Njegov stil bismo mogli opisati kao urban i casuala ponekad čak i možda “previše opušten”, jer u mnogim situacijama izgleda kao da ga potpuno nije briga šta je na sebe obukao – a kad ga bolje osmotrimo, shvatimo da je to u potpunosti promišljeno, možda podsvesno, i da je sve na svom mestu. U nastavku teksta prikazujemo ti nekoliko njegovih outfita koji bi te mogli inspirisati.

Statement jakna i neutralne pantalone

Ukoliko ste ljubitelji dobrih i efektnih jakni, ovaj stajling će vam se sigurno dopasti. Shia nosi jarkocrvenu jaknu sa simbolom košarkaškog kluba “Chicago Bulls“, koja kao što možete videti nije rezervisana samo za sportske događaje i ljubitelje košarke, a s obzirom na to da je fokus na jakni – Shia je uklopio uz neutralne sive pantalone, bele čarape i bele patike, i jednostavni kačket.

Vintage jakna sa resama

Shia je očigledno fan neobičnih, atraktivnih i statement jakni, a ovog puta odlučio se za retro jaknu od svetlobraon kože, sa resama. Ipak, on je kompletan look uspeo da učini veoma savremenim, time što je jaknu uklopio uz moderni, all grey outfit. Sivi tonovi su ove sezone u trendu, o čemu smo pisali i ovde – a Shia naravno to dobro zna. Uz sivu duksericu i pantalone, Shia je, u svom stilu, uklopio bele patike i čarape.

Wannabe TV

Editors choice