Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Moda i nega

Zašto je britanski stil zakon u muškoj modi

Svestranost

Sa kodom oblačenja u terminalnom padu, britanski genij za prilagodljivost je u usponu. Kao vrhunski primer, Alex Field navodi David-a Beckham-a, koji je uvek savršeno obučen za svaku priliku u kojoj su pravila oblačenja opuštenija. Od kombinacija sa blejzerima na Vimbldonu, do kožne bajkerske jakne i pekarske kape koje nosi kada se druži sa prijateljima.

Za današnje muškarce je ključno da pronađu spoj odeće za kancelariju u kojoj će posle posla izaći na sastanak sa devojkom, ili skoknuti do paba sa prijateljima. Potrebna je fleksibilnost i kreativnost za to, a britanski muškarci, suočeni sa ćudljivošću klime, naučili su veštinu slojevitosti. U Beckham stilu, slojevi se mogu “sljuštiti”, kancelarijska glazura u vidu sakoa i kravate može da se skine, pa ostanete u beloj majci i ugodnim tankim pantalonama.

Udobnost

Što se britanskog stila tiče, udobnost je novi rock’n’roll, ili je to udobnost na elegantan način. Pleteni sakoi, košulje i džemperi od alpake, moraju biti udobni, kao da ste obukli trenerku za košenje travnjaka, nedeljom popodne. U Reiss-u su i te kako svesni toga da je udobnost na prvom mestu. “Uveli smo elastin u sve tkanine”, kaže Field, “pantalone su elastične i u pojasu.” Osećaj lakoće postiže se raznim savremenim tehnikama, bez kompromitovanja stila. A poruka britanskog stila je da morate poznavati pravila, da biste ih elegantno prekršili.

Naslovna fotografija: instagram.com/nohow

Brankica Milošević

Wannabe TV

Editors choice