Kako da u 5 koraka postanete glavni lik u svom životnom romanu

Kako da zadržite devojku

Francuzi su poznati kao zavodnici, a ovih 5 pevača žene i dalje obožavaju

Ovo su horor klasici Stephena Kinga koje bi svako trebalo da pročita

5 puta kad nas je John Cena prijatno iznenadio pre serije “Peacemaker”

Šta sve možete da pošaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija

Kako da sebi postanete najbolji prijatelj

Umetnik Miodrag Stanišić – određen u stilu, raskošan u metodi

Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Automobili i tehnologija

CGA BELGRADE predstavlja ekskluzivne radionice namenjene 3D animatorima i kreativnim liderima

Nakon što nas je u novembru povela na turu kroz virtuelne svetove i predstavila odlična predavanja o aktuelnim tehnologijama i trendovima u svetu digitalne umetnosti, platforma CGA Belgrade vas poziva da nastavite da usavršavate svoje poslovne i kreativne veštine – i to kroz dva ekskluzivna edukativna programa.

Za početak, tu je interaktivno predavanje Pipeline Essentials for 3D Game Animation koje će se održati onlajn u utorak, 14. decembra 2021. u 18 časova. Kroz uzbudljivu priču o nastanku lika u jednoj video igri vodiće vas animatorka Nataša Vučićević iz Mad Head Games, jednog od vodećih gejming studija kod nas. Događaj je besplatan za sve učesnike, ali je zatvorenog tipa, te vas pozivamo da učešće potvrdite što pre putem forme za registraciju.

Kroz dva i po sata, koliko je predviđeno da traje predavanje, Nataša će vas provesti kroz sve korake neophodne za kreaciju kompleksnog 3D animiranog lika spremnog za igru. Osim toga, Nataša će vas naučiti da importujete animacije u Unreal Engine, a pričaće i o raznim drugim temama koje interesuju svakog artistu ili artistkinju koji planiraju da se specijalizuju za industriju video igara.

“Biti 3D animator za mene je privilegija i ostvarenje sna iz detinjstva. U animaciji ne postoji moguće i nemoguće, sve što zamislimo možemo i da oživimo, a sam trenutak oživljavanja i davanja karaktera biću je ono zbog čega volim svoj posao”, izjavila je Nataša o svojoj profesiji.

CGAcademy MHG 1920x1080 1 e1639061690667 CGA BELGRADE predstavlja ekskluzivne radionice namenjene 3D animatorima i kreativnim liderima

Pipeline Essentials for 3D Game Animation deo je programske celine CGAcademy koja uz kvalitetan sadržaj studentima i junior artistima pomaže da napreduju u industriji video igara, vizuelnih efekata, kompjuterskoj grafici i animaciji. Ovu programsku celinu organizuje Crater Training Center, beogradska škola kompjuterske grafike koja nudi specijalizaciju u oblasti gejm arta i vizuelnih efekata.

Pored ovoga, otvoren je za prijave još jedan CGA program dizajniran da unapredi poslovne i marketinške veštine pojedinaca koji vode kreativne biznise i studije. Prvi CGAccelerator održava se u partnerstvu sa američkim konsultanskim timom RevThink, čija je radionica o pozicioniranju brenda oduševila učesnike nedavno održane CGA Belgrade konferencije.

Program akceleracije kreativnih studija usko je fokusiran na one koji se bave dizajnom, animacijom, vizuelnim efekatima, kreativnom produkcijom kratkih formata ili dizajnom zvuka. 

Dvadeset odabranih učesnika i učesnica proći će kroz dvomesečni program, a konsultanti će im kroz mentorski rad pomoći u definisanju kreativnih snaga, rastu broja klijenata, i vođenju timova. Naročitu pažnju u odabiru učesnika imaće devojke na čelu kreativnih timova, a s obzirom da se program u potpunosti odvija onlajn, to je i odlična prilika za kreativne studije iz cele Srbije da potpuno besplatno unaprede svoje znanje i hrabro iskorače na globalno tržište.

CGAccelerator organizuje Srpska filmska asocijacija kroz podrsku Ambasade SAD u Srbiji.

Za više informacija o akselatoru kliknite ovde.

O NAMA:

Konferencija CGA Belgrade od 2017. godine okuplja profesionalce iz oblasti kompjuterske grafike. Našu zajednicu čine digitalni umetnici, kreatori video igara, animatori, profesionalci iz filmske, VFX, VR/AR industrije, kao i predstavnici akademske zajednice. CGA Belgrade su udruženim snagama osnovali Srpska filmska asocijacija, Crater Training Center i platforma VFX Serbia.

Sa ciljem da CG zajednica u regionu nastavi da raste, početkom 2020. godine, CGA je deo programa preselio na svoju virtuelnu platformu. Prva online CGA konferencija održana je u zimu 2020, a potom su usledile brojne stručne sesije predvođene iskusnim CG umetnicima iz vodećih srpskih kompanija. Kompletan program CGA je podeljen u tri tematske celine, a to su CGAcademy posvećena edukaciji, CGArts posvećena umetnosti, i CGAlliance koja izučava metode usavršanja poslovanja u kreativnim industrijama.

CGAccelator 800x450 1 CGA BELGRADE predstavlja ekskluzivne radionice namenjene 3D animatorima i kreativnim liderima

Wannabe TV

Editors choice