Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Hrana i piće

Chivas Regal F.C. je novi virtuelni društveni klub koji ne želite da propustite

1/2

Stiže nam lepa vest, a to je da vodeći škotski viski brend Chivas Regal reafirmiše svoju vezu sa svetom fudbala kroz novu inicijativu – zvanu Regal F.C. Ovaj kreativno diverzivni virtuelni društveni klub ne samo što slavi najbolje iz fudbal kulture već stavlja akcenat i na njihove domaće umetnike i tvorce ukusa.

Postavljen na 3D igrici poput pozadine, ovaj virtuelni skup sadrži niz prostorija koje posetioci mogu da istraže i saznaju više o različitim Chivas izrazima i kreativnim poduhvatima. U okviru ovog univerzuma nalazi se i omiljeno takmičenje The Winning Seat – gde posetioci mogu da učestvuju i požele novčane nagrade i nedeljne glavne nagrade od više od $40.000.

Da bi pomogao u pokretanju ovog fantastičnog druženja, Regal F.C. sa ponosom objavljuje svoj prvi kreativni savet — Regal F.C. Fam, koji predstavlja pet vizionara sa kreativne scene. To su Dharni (bitbokser), Josiah Chua (modni kreativac), Jun Tan (bivši fudbaler i osnivač Junpiter Futbol), See Min Ng (body art umetnik) i YK (ulični fotograf). Ovi kreativci su pronašli sopstvenu mešavinu uspeha kako bi stvorili izvanredne izraze slične Chivasovim.

Da je REGAL F.C. nastao iz ljubavi prema fudbalu i ljudima koji ga strasno vole, istakao je Joni Na brend menadžer u Chivas Regal, dodavši da moderna fudbalska kultura ide dalje od terena kako bi se ukrštala sa muzikom, igrama, modom, umetnošću i šire, dok REGAL F.C, zapravo, predstavlja proslavu ovih kulturnih načela. Okuplja zajednicu preduzetnika, zvezda u usponu i kulturnih tvoraca ukusa u mešavini kreativnih izraza. Među fanovima Chivas zajednice trenutno vlada veliko uzbuđenje što će doživeti novo iskustvo kroz društveni klub kao što je Regal F.C.

Wannabe TV

Editors choice