Stiže nam lepa vest, a to je da vodeći škotski viski brend Chivas Regal reafirmiše svoju vezu sa svetom fudbala kroz novu inicijativu – zvanu Regal F.C. Ovaj kreativno diverzivni virtuelni društveni klub ne samo što slavi najbolje iz fudbal kulture već stavlja akcenat i na njihove domaće umetnike i tvorce ukusa.

Postavljen na 3D igrici poput pozadine, ovaj virtuelni skup sadrži niz prostorija koje posetioci mogu da istraže i saznaju više o različitim Chivas izrazima i kreativnim poduhvatima. U okviru ovog univerzuma nalazi se i omiljeno takmičenje The Winning Seat – gde posetioci mogu da učestvuju i požele novčane nagrade i nedeljne glavne nagrade od više od $40.000.

Da bi pomogao u pokretanju ovog fantastičnog druženja, Regal F.C. sa ponosom objavljuje svoj prvi kreativni savet — Regal F.C. Fam, koji predstavlja pet vizionara sa kreativne scene. To su Dharni (bitbokser), Josiah Chua (modni kreativac), Jun Tan (bivši fudbaler i osnivač Junpiter Futbol), See Min Ng (body art umetnik) i YK (ulični fotograf). Ovi kreativci su pronašli sopstvenu mešavinu uspeha kako bi stvorili izvanredne izraze slične Chivasovim.

Da je REGAL F.C. nastao iz ljubavi prema fudbalu i ljudima koji ga strasno vole, istakao je Joni Na brend menadžer u Chivas Regal, dodavši da moderna fudbalska kultura ide dalje od terena kako bi se ukrštala sa muzikom, igrama, modom, umetnošću i šire, dok REGAL F.C, zapravo, predstavlja proslavu ovih kulturnih načela. Okuplja zajednicu preduzetnika, zvezda u usponu i kulturnih tvoraca ukusa u mešavini kreativnih izraza. Među fanovima Chivas zajednice trenutno vlada veliko uzbuđenje što će doživeti novo iskustvo kroz društveni klub kao što je Regal F.C.

Comments