Da bi se obogatilo iskustvo, dostupne su posebno kurirane aktivnosti, kao što je galerija od strane gorenavedenih umetnika, bar salon u kojem posetioci mogu da kupuju Chivas kolekcije ili da pospeše svoje umeće u kućnom baru sa inspirativnim receptima za koktele, učestvuju u The Winning Seat i drugim interaktivnim onlajn igrama koje daju instant nagrade i druge Chivas premije.

Članstvo u Regal F.C. je besplatno i, kada se pridružite, ekskluzivne promocije biće dostupne samo za članove, kao i pozivnice za događaje i druge informacije iz prve ruke.

Chivas Regal je mešani škotski viski koji proizvodi Chivas Brothers, koji je deo francuske kompanije Pernod Ricard. Kreiran 1786. godine, Chivas Regal je danas vodeći škotski viski na tržištu. Njegova prodaja je porasla za 61% između 2002. i 2008. godine. U globalnom smislu, Chivas Regal je zabeležio prodaju od 4.9 miliona boca od devet litara 2012. i 2013. godine, ali je prodaja smanjena na 4.4 miliona boca u 2015. godini. Ovaj mešani viski je četvrti najprodavaniji na svetu od 2016. godine.

Naslovna fotografija: instagram.com/creativeinspomagazine

Dušan Veselinović

Comments