Da li ste zaista pomislili da se tako lako možete rešiti Michaela Myersa? Možda je potrajalo više nego što smo očekivali, ali legendarni serijski ubica uskoro se vraća u bioskope, i to u horor filmu Halloween Kills. Ovo je dvanaesti film Halloween franšize i direktni nastavak ostvarenja Halloween iz 2018. godine.

Film je režirao David Gordon Green, koji je i napisao scenario uz pomoć Dannyja McBridea i Scotta Teemsa. Horor heroina, originalna “kraljica vriska”, Jamie Lee Curtis vraća se u ulozi Laurie Strode, žrtve stravičnog progona Michaela Myersa, koja se od 1978. godine bori sa nemilosrdnim ubicom. Kao što smo videli u prethodnom ostvarenju, Laurie sad ima odraslu ćerku (Judy Greer) i unuku (Andi Matichak), koje pokušava da zaštiti. Budući da je Halloween (2018) pobrao pozitivne ocene gledalaca i kritičara, svi očekuju da se uspeh ponovi. Zanimljivo je da je muziku za Halloween Kills komponovao John Carpenter (zajedno sa Codyjem Carpenterom i Danielom Daviesom), koji je režirao originalni Halloween iz 1978. godine. Ovo su detalji koje smo dosad saznali o premijeri, trejlerima, radnji i likovima filma Halloween Kills

 

View this post on Instagram

 

A post shared by steph (@stephwatchingfilms)

Da li je trejler objavljen?

Jeste. Nakon što je Universal Pictures objavio dva video tizera za Halloween Kills, 25. juna predstavio je i prvi zvanični trejler, gde stičemo uvid u to kako je Michael preživeo požar u Laurienoj kući, ujedno nagoveštavajući nasilje koje će se dešavati. Vidimo porodicu Strode kako građane Hadonfilda vodi u lov na serijskog ubicu jednom zasvagda.

Bioskopska premijera je zakazana za…?

Petnaesti oktobar 2021. godine. Pre toga, Halloween Kills prikazan je 8. septembra na 78. Filmskom festivalu u Veneciji. Film je primarno trebalo da bude predstavljen 16. oktobra 2020, ali je odložen zbog pandemije korona virusa. Ipak, sad se čini da će novi datum premijere zaista biti ispoštovan.

Comments