Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Film

Evo šta sve možemo da očekujemo od horor filma “Halloween Kills”

1/2

Da li ste zaista pomislili da se tako lako možete rešiti Michaela Myersa? Možda je potrajalo više nego što smo očekivali, ali legendarni serijski ubica uskoro se vraća u bioskope, i to u horor filmu Halloween Kills. Ovo je dvanaesti film Halloween franšize i direktni nastavak ostvarenja Halloween iz 2018. godine.

Film je režirao David Gordon Green, koji je i napisao scenario uz pomoć Dannyja McBridea i Scotta Teemsa. Horor heroina, originalna “kraljica vriska”, Jamie Lee Curtis vraća se u ulozi Laurie Strode, žrtve stravičnog progona Michaela Myersa, koja se od 1978. godine bori sa nemilosrdnim ubicom. Kao što smo videli u prethodnom ostvarenju, Laurie sad ima odraslu ćerku (Judy Greer) i unuku (Andi Matichak), koje pokušava da zaštiti. Budući da je Halloween (2018) pobrao pozitivne ocene gledalaca i kritičara, svi očekuju da se uspeh ponovi. Zanimljivo je da je muziku za Halloween Kills komponovao John Carpenter (zajedno sa Codyjem Carpenterom i Danielom Daviesom), koji je režirao originalni Halloween iz 1978. godine. Ovo su detalji koje smo dosad saznali o premijeri, trejlerima, radnji i likovima filma Halloween Kills

 

View this post on Instagram

 

A post shared by steph (@stephwatchingfilms)

Da li je trejler objavljen?

Jeste. Nakon što je Universal Pictures objavio dva video tizera za Halloween Kills, 25. juna predstavio je i prvi zvanični trejler, gde stičemo uvid u to kako je Michael preživeo požar u Laurienoj kući, ujedno nagoveštavajući nasilje koje će se dešavati. Vidimo porodicu Strode kako građane Hadonfilda vodi u lov na serijskog ubicu jednom zasvagda.

Bioskopska premijera je zakazana za…?

Petnaesti oktobar 2021. godine. Pre toga, Halloween Kills prikazan je 8. septembra na 78. Filmskom festivalu u Veneciji. Film je primarno trebalo da bude predstavljen 16. oktobra 2020, ali je odložen zbog pandemije korona virusa. Ipak, sad se čini da će novi datum premijere zaista biti ispoštovan.

Wannabe TV

Editors choice