Ko čini glumačku postavu?

Halloween Kills će biti pun glumaca koji će reprizirati uloge iz filmskih verzija 1978. i 2018. godine. Pored Curtis, Greer i Matichak, pojaviće se i Will Patton, Anthony Michael Hall, James Jude Courtney i Nick Castle. Njima se pridružiti i Thomas Mann, Airon Armstrong, Kyle Richards, Nancy Stephens, Robert Longstreet, Lonnie Elam, Charles Cyphers i drugi.

Will Patton ponovo igra zamenika policijskog komesara Franka Hawkinsa, koji je uhapsio Michaela davne 1978. Thomas Mann tumači mladog Franka Hawkinsa. Anthony Michael Hall će se pojaviti kao Tommy Doyle, jedno od dece koje je Laurie bebisitovala 1978. U originalnom filmu igrao ga je Brian Andrews. Kyle Richards, drugo dete koje je Laurie čuvala, takođe reprizira ulogu. Nancy Stephens portretiše Marion Chambers, penzionisanu asistentkinju doktora Sama Loomisa. Ona je Marion igrala 1978, a potom u Halloween II i Halloween H20: 20 Years Later (poslednja dva filma više ne čine deo originalne franšize). James Jude Courtney i Nick Castle vraćaju se kao Michael Myers/The Shape.

Kad i gde je bilo snimanje filma?

Snimanje je započeto 16. septembra 2019. u Vilmingtonu, u Severnoj Karolini. Produkcija je trajala dva meseca, završivši se 3. novembra iste godine. Barem jedna saobraćajna nesreća i nekoliko oružanih scena snimljene su u Vilmingtonu. Iako je odložila premijeru, pandemija nije uticala na snimanje.

Kad se radnja dešava?

Odmah nakon završetka Halloween (2018). Sudeći prema trejleru, Halloween Kills počinje doslovno nekoliko minuta nakon poslednjih dešavanja iz prethodnog dela. Michael preživljava požar u Laureinoj kući i ponovo ubija niz ljudi. Međutim, porodici Strode je dojadilo bežanje od serijskog ubice, kao i meštanima Hadonfilda, pa svi zajedno kreću u pohod na Michaela.

Da li Halloween Kills ima nastavak?

Da. Ni ovde se priča ne završava, jer Halloween Kills predstavlja drugi deo trilogije. Njegov nastavak, i poslednji film trilogije, Halloween Ends premijerno će biti prikazan 14. oktobra 2022. godine.

Naslovna fotografija: instagram.com/victorfrancomonteiro

Dušan Veselinović

Comments