Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Film

Ovo je lista filmova koje iščekujemo u 2021. godini

1/2

Znamo, malo smo se odvikli od odlaska u bioskope i uspešnih premijera koje iščekujemo sa nestrpljenjem. Ipak, to ne znači da filmska industrija u potpunosti stagnira – pripremili su oni filmove za nas, samo čekaju pravi trenutak da ih prikažu, a i takođe, nova filmska ostvarenja moći ćemo da gledamo i u kućnim uslovima. Znamo, znamo – nije to isto, ali to nam je što nam je. Iskreno, radije bismo uključili projektor u stanu nego ne gledali nova ostvarenja uopšte, tako da – u nastavku teksta predstavljamo osam novih filmova koje bi trebalo da stavite na svoje liste za gledanje u 2021. godini!

The Dig

Ovaj film definitivno obećava, kako zbog svoje tematike, tako i zbog glumaca u glavnim ulogama – Ralph Fiennesa i Carey Mulligan. Carey smo skoro gledali i u sjajnom filmu “Promising Young Woman“, koji nije na ovoj listi, ali koji bi definitivno trebalo da pogledate, ako ste u prilici. Ovaj film prati arheologe koji rade na iskopavanju anglosaksonskog broda za vreme II svetskog rata, a možete ga pogledati na Netflixu, iz udobnosti svog doma.

Malcolm & Marie

Ovaj jedinstveni, crno-beli film izazvao je buru reakcija na internetu, i definitivno je vredan gledanja. Glavne uloge u ovom ostvarenju pripale su sjajnim glumcima – Johnu Davidu Washingtonu i mladoj glumačkoj nadi, Zendayi, koja je ujedno i najmlađa dobitnica Emmy nagrade. Film prati par, reditelja i njegovu devojku i njihovu raspravu nakon dolaska kući sa njegove uspešne filmske premijere. Ako se interesujete za ljudske odnose, ovo je pravi film za vas.

I Care a Lot

Uh, ovo je film koji možda najviše iščekujemo! Talentovana lepotica Rosamund Pike već nam je poznata po svom neverovatnom filmu “Gone Girl”, a može se reći da u ovom filmu ona reprizira svoju ulogu devojke koja deluje bezazleno, ali zapravo to uopšte nije. Uživaćete u ovoj triler/komediji koja će vas “oduvati” svojom pričom, sjajnim glumcima i načinom na koji je snimljena!

Black Widow

Ukoliko ste fanovi superheroja, evo filma koji će vam definitivno ulepšati godinu – naročito nakon dešavanja iz filma “Avengers: Endgame”. Ovo je film koji prati isključivo priču čuvene Natashe Romanoff, poznatije i pod njenim superherojskim imenom Black Widow, u kojem ćemo saznati više o njenoj misterioznoj prošlosti i porodici iz koje je potekla. Sjajnu Scarlett Johanson uvek možemo uvek gledati, a u ovom filmu ona briljira.

Wannabe TV

Editors choice