Znamo, malo smo se odvikli od odlaska u bioskope i uspešnih premijera koje iščekujemo sa nestrpljenjem. Ipak, to ne znači da filmska industrija u potpunosti stagnira – pripremili su oni filmove za nas, samo čekaju pravi trenutak da ih prikažu, a i takođe, nova filmska ostvarenja moći ćemo da gledamo i u kućnim uslovima. Znamo, znamo – nije to isto, ali to nam je što nam je. Iskreno, radije bismo uključili projektor u stanu nego ne gledali nova ostvarenja uopšte, tako da – u nastavku teksta predstavljamo osam novih filmova koje bi trebalo da stavite na svoje liste za gledanje u 2021. godini!

The Dig

Ovaj film definitivno obećava, kako zbog svoje tematike, tako i zbog glumaca u glavnim ulogama – Ralph Fiennesa i Carey Mulligan. Carey smo skoro gledali i u sjajnom filmu “Promising Young Woman“, koji nije na ovoj listi, ali koji bi definitivno trebalo da pogledate, ako ste u prilici. Ovaj film prati arheologe koji rade na iskopavanju anglosaksonskog broda za vreme II svetskog rata, a možete ga pogledati na Netflixu, iz udobnosti svog doma.

Malcolm & Marie

Ovaj jedinstveni, crno-beli film izazvao je buru reakcija na internetu, i definitivno je vredan gledanja. Glavne uloge u ovom ostvarenju pripale su sjajnim glumcima – Johnu Davidu Washingtonu i mladoj glumačkoj nadi, Zendayi, koja je ujedno i najmlađa dobitnica Emmy nagrade. Film prati par, reditelja i njegovu devojku i njihovu raspravu nakon dolaska kući sa njegove uspešne filmske premijere. Ako se interesujete za ljudske odnose, ovo je pravi film za vas.

I Care a Lot

Uh, ovo je film koji možda najviše iščekujemo! Talentovana lepotica Rosamund Pike već nam je poznata po svom neverovatnom filmu “Gone Girl”, a može se reći da u ovom filmu ona reprizira svoju ulogu devojke koja deluje bezazleno, ali zapravo to uopšte nije. Uživaćete u ovoj triler/komediji koja će vas “oduvati” svojom pričom, sjajnim glumcima i načinom na koji je snimljena!

Black Widow

Ukoliko ste fanovi superheroja, evo filma koji će vam definitivno ulepšati godinu – naročito nakon dešavanja iz filma “Avengers: Endgame”. Ovo je film koji prati isključivo priču čuvene Natashe Romanoff, poznatije i pod njenim superherojskim imenom Black Widow, u kojem ćemo saznati više o njenoj misterioznoj prošlosti i porodici iz koje je potekla. Sjajnu Scarlett Johanson uvek možemo uvek gledati, a u ovom filmu ona briljira.

Comments