Coming 2 America

Ovaj film je, kao što možete pretpostaviti – nastavak čuvene komedije “Coming to America” sa kraja 80-ih godina. Iskreno, nedostajale su nam komedije ovog tipa uz koje smo uglavnom odrastali, kao i sjajni Eddie Murphy – jedan od najpoznatijig glumaca komedije našeg vremena. Biće nam zanimljivo da se makar na kratko vratimo u kraljevinu Zamunda i uživamo u komičnim scenama koje će nam prirediti Eddie.

Godzilla vs. Kong

Ovaj film zvuči kao savršen povratak u naše detinjstvo. Ukoliko volite fantastiku, ali niste baš fanovi superheroja, a ipak želite bombastične scene i dobre vizuelne efekte – evo filma za vas! U ovom filmu gledaćete Millie Bobby Brown, Kyle Chandlera, Rebeccu Hall i Briana Tyree Henryja, kao i naravno – čuvena virtuelna “čudovišta”, Godzillu i King Konga. Birajte svoju stranu, i uživajte u filmu!

Mortal Kombat

Uh, ispravljamo se. Ovo je ipak film koji nas najviše vraća u detinjstvo, i igranje Mortal Kombata sa drugarima posle škole, na starim konzolama ili Windows XP računarima. Nismo tačno sigurni šta da očekujemo od ovog filma, ali jesmo sigurni da jedva čekamo da ga pogledamo! Naravno, sa ekipom i velikom količinom kokica. I biranjem ko je koji karakter.

Cruella

I za kraj, još jedan povratak u detinjstvo. Čuveni lik Cruelle iz filma “101 Dalmatinac” dobija svoj spin-off i naravno, mi veoma želimo da ga pogledamo! Cruella je jedan od iconic negativaca koji su obeležili naše odrastanje, pa zato – zašto nakon Jokera ne bismo uživali i u njenoj samostalnoj priči? Igra je sjajna Emma Stone, što je definitivno još jedan plus za ovaj film.

Naslovna fotografija: instagram.com/mortalkombatmovie

Jovana

Comments