Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Sport i zabava

Lovefest utisak godine: Stereo banana (BLOG)

2/3

Ko su i šta su, guglajte, brate. MC Naopak, DJ i producent Nemus (opaka umetnička imena, bravo), dva albuma, “Šijemo Sambu” i “Munje Nebjeske” ozbiljno se radi, nema šta, klinci se vazda lože na njih, naročito na tekstove. Reći će vam da su tipovi genijalci, a oni malo nadahnutiji i retoričniji, reći će i više od toga. Sledi nadahnuti opis nepoznatog autora:

To igranje rečima i notama, ne može niko osim njih. Oni su najgori, ali zato su i najbolji. Oni su propalice i budale isto toliko koliko su i geniji. Oni su i kurve i makroi u isto vreme. Oni su brži od metka, ali su i sporiji od kornjače. Oni sve vide, ali ne koriste oči. Oni su oči. Oni su Stereo Banana.

L live 4 Lovefest utisak godine: Stereo banana (BLOG)

Što se mene tiče, volela bih da pevaju na nekom jeziku koji uopšte ne razumem, na japanskom recimo. Povremeno sam uspevala da ih slušam kao da su Japanci, ili kao da sam ja Japanka, pa slušam srpsko repovanje i nemam pojma. Ali ja sam matora raspala Japanka, kojoj je preko glave četiri decenije bunta i revolta i revolucionarne poezije, znam gde živim, koja su mi ograničenja, ko me sve jebe i ne pada mu na pamet da mi malo pridrži sise i jebe mi se za angažovane tekstove. To je kao gutanje sperme – može, nije frka, ali ne volim.

Dakle, Stereo banana izdrkava svoje tekstove u ekstatičnim mlazevima, poliva publiku koja se davi u oduševljenju, a ja sam uključila auto-prevodioca u mozgu i slušam samo muziku. Žmurim. U ekstazi. To je ono što najviše volim. Da muzika uđe u mene, da me dobije, porobi, orobi, postroji, pregazi, razvali i da se posluži mojim čulima na sve načine. Ne mogu da kažem da je bolje od seksa, ali dobro je koliko i dobar seks. Povremeno otvaram oči, jer je gre’ota propustiti prizor – momci imaju ultimativno autentičan scenski nastup. Oni na sceni izvode to što žive, misle, osećaju, stvaraju, tamo im je mesto i presto, duboki rispekt, sa rukama sklopljenim pred srcem i blagim naklonom – arigato, što bi rekli Japanci.

Wannabe TV

Editors choice