Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

#styleinspofriday – Noah Centineo

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Mrtvi uglovi koji vam ometaju manevrisanje u u seksu

Film

#mustwatch – ovo su najbolji filmovi Taike Waititija

What We Do in the Shadows

Volite fantastiku i priče o vukodlacima i vampirima? Pogledajte ovaj film, oduševite se i iznenadite. Ovo je jedan od veoma retkih filmova o ovim mitskim bićima koji nije horor, već komedija – i koji prikazuje život nekolicine vampira, cimera – koji žive u savremenom dobu. Kako oni izlaze na kraj sa komšijama i problemima života današnjice, videćete u filmu, koji će vam garantovano izazvati napade smejanja. Pritom, sniman je na specifičan način, tako da deluje kao da vampiri govore direktno u kameru i komuniciraju sa ekipom snimatelja.

Jojo Rabbit

“Jojo Rabbit” je jedan od najnovijih filmova Taikine režije, koji je inteligenta komedija o Drugom svetskom ratu i tome kako je taj celokupan perod izgledao iz očiju jednog dečaka. Na komičan i naivan način mi posmatramo jedan veoma strašan period, za koji možda nismo ni razmišljali kako je uticao na odrastanje i svest mladih ljudi. Iako tragičan, ovaj film je istovremeno i drag i pun ljubavi, i pokazuje kako ljudskost i prave vrednosti prevazilaze zlo.

Two Cars, One Night

Ovo je jedan od najzanimljivijih Taikinih filmova, iako najmanje poznat široj, komercijalnoj publici. On je snimljen u formi kratkog filma, i nominovan je za najbolji kratki film u godini u kojoj je izašao. “Two Cars, One Night” je kratkometražni, crno-beli film koji prati jedinstvenu priču o slučajnom poznanstvu dva dečaka i jedne devojčice, koji na parkingu sede u dva automobila, koji su parkirani jedan do drugog. Dakle, ovo nije klasična filmska priča koju biste možda očekivali, snimljena je veoma jednostavno ali sav fokus stavljen je na dijaloge i izraze lica – što ga čini posebnim i veoma zanimljivim. Ovaj film će vas uvući u svoju priču lakše nego što biste pomislili.

Naslovna fotografija: instagram.com/

Jovana

Wannabe TV

Editors choice